سردبیر نشریه عاشورائیان مبارکه خبر داد:

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، فعال فرهنگی، سیاسی و سردبیر نشریه عاشورائیان شهرستان مبارکه حسن ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار مبارکه نا با اشاره به تهیه شکوائیه ای از طرف امت حزب الله شهرستان مبارکه به قوه قضائیه در رابطه با فتنه گران گفت: امت حزب الله شهرستان مبارکه نسبت به رفتار فتنه گران و حامیان فتنه گران اعلام برائت می کنند و خواستار پیگیری مجازاتی سختی برای آن ها هستند.

حسن ابراهیمی افزود: امام خامنه ای می فرمایند، اصول انقلاب امور سلیقه‏اى نیست که هر که از یک گوشه‏اى در بیاید، سنگ اصول را به سینه بزند؛ بعد که سراغ این اصول میرویم، مى‏بینیم بیگانه‏ى از انقلاب است. اصول انقلاب، اسلام است؛ قانون اساسى است؛ رهنمودهاى امام است؛ وصیت‏نامه‏ى امام است؛ سیاستهاى کلى نظام است که در قانون اساسى معین شده است که این سیاستهاى کلى بایست تدوین بشود، ما خواستار برخورد قانونی با سران فته و اختلال گران در نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال 88 را هستیم.

متن نام به شرح زیر است:

formal-letter-writing

بسم الله الرحمن الرحیم

وقـتِلوهُم حَتّى لا تَکونَ فِتنَةٌ ویَکونَ الدِّینُ کُلُّهُ لِلّهِ فَاِنِ انتَهَوا فَاِنَّ اللّهَ بِما یَعمَلونَ بَصیر. سوره انفال ( آیه 39)

و با فتنه گران کارزار کنید تا دیگر فتنه اى نباشد، و دین همه اش براى خدا شود، حال اگر دست برداشتند خداوند به آنچه مى کنند بینا است …

حضرت آیت الله آملی لاریجانی، ریاست محترم قوه قضائیه؛

سلام علیکم؛

رفتار فتنه گران انتخابات دهم،  میرحسین موسوی، مهدی کروبی، محمد خاتمی و علی اکبر هاشمی رفسنجانی و خانواده ایشان و تمامی افراد منسوب به فتنه، حوادثی را در کشور رقم زد که موجبات وارد شدن لطمات شدید به منافع ملی و امنیت ملی را فراهم ساخت. دشمنان به شادمانی و رقص و پایکوبی پرداختند و دوستان و دلسوزان کشور به شدت نگران شدند. با رفتار فتنه گران، دشمنان و در رأس آنها آمریکایی ها و صهیونیست ها، پنداشتند کار جمهوری اسلامی تمام شده و سال 1388، آخرین سال عمر جمهوری اسلامی خواهد بود. برهمین اساس، از مواضع و اقدامات فتنه گران باید به عنوان جنایات و خیانت ها یاد کرد. محورهای عمده و قابل توجه این جنایت ها و خیانت ها به شرح زیر است:

الف- ادعای تقلب در انتخابات

با زمینه سازی هایی که از سال 1387 انجام شده بود، آقای موسوی پیش از انتخابات، هنگام انتخابات و پس از انتخابات، خود را پیروز انتخابات می دانست و ادعا کرد در انتخابات تقلب صورت گرفته است. ادعای تقلب، در قالب سناریویی از پیش طراحی شده انجام گرفت. این ادعا نه بر اساس شواهد، دلایل و مدارک تخلفات و جابه جایی آرا، بلکه براساس یک برنامه از پیش طراحی شده صورت پذیرفت. در سال 1387، هاشمی رفسنجانی و برخی دیگر از دوم خردادی ها با طرح مسائلی، مدعی شدند که گویا قرار است در انتخابات تقلب شود. برهمین اساس کمیته صیانت از آرا تشکیل شد. در میتینگ های تبلیغاتی موسوی، شعارهایی داده شد که نشان می داد از نظر موسوی و هوادارانش، انتخابات در صورتی سالم خواهد بود که پیروز انتخابات، او باشد و در غیر این صورت تقلب شده است. در واقع ادعای تقلب متهم ساختن نظام بود به اینکه در آرای مردم خیانت کرده است. از همین جهت بود که مقام معظم رهبری فرمودند: ادعای تقلب بزرگ ترین جرمی بود که انجام گرفت.

ب- بی اعتنایی به قانون و نهادهای قانونی

در تمامی دنیا پذیرفته شده که اگر در رقابت های انتخاباتی، یکی از نامزدها یا تعدادی از آنها به نتایج انتخابات و یا فرایند برگزاری آن انتقاد دارند، از طریق شکایت به مراجع قانونی، مطالبات خود و هواداران شان را پیگیری کنند. در جمهوری اسلامی براساس قانون اساسی، نهاد شورای نگهبان (که دارای 12 عضو، شش فقیه عادل و شش حقوقدان است) مسئولیت نظارت بر انتخابات را برعهده دارد و در نهایت این شورای نگهبان است که باید انتخابات را از نظر سلامت و صحت تأیید یا ابطال کند.

در این انتخابات جنایت و خیانت دیگری که برای اولین بار در این سطح صورت گرفت، بی اعتنایی به قانون از سوی مجموعه ای بود که مدعی تقلب در انتخابات شده بودند. موسوی و کروبی و احزاب و گروه های مدعی اصلاحات مانند جبهه مشارکت، سازمان مجاهدین، مجمع روحانیون مبارز و… هر کدام به نوعی اعلام کردند که شورای نگهبان را برای بردن شکایت نزد او واجد صلاحیت نمی دانند. این بی اعتنایی به قانون خود نشان دهنده این نکته است که حوادث پس از انتخابات از پیش برنامه ریزی شده بود. اساساً تقلبی صورت نگرفته بود که مدعیان تقلب بخواهند اسناد و مدارک آن را به شورای نگهبان ارائه دهند.

ج- اردوکشی خیابانی

عوامل اصلی فتنه با ادعای تقلب، هواداران خود را به سطح خیابان ها فراخوانده و با اردوکشی ی خیابانی و قرار دادن هواداران در برابر نظام و نهادهای دست اندرکار انتخابات، خواستار ابطال انتخابات شدند. این فراخوانی با رمز «تقلب» صورت گرفت و موسوی شخصاً در راه پیمایی اعتراضی 25 خرداد 88 حضور یافت و ضمن سخنرانی در جمع هواداران، تنها راه پایان دادن به اعتراضات را ابطال انتخابات اعلام کرد.

د- ایجاد اغتشاش و ناآرامی

ایجاد اغتشاش، ناآرامی، حمله به اماکن عمومی، آتش سوزی، برخورد با مأموران انتظامی و حمله به حوزه بسیج، از دیگر جنایات فتنه گران بود. اسناد و مدارک نشان می دهد که بسیاری از تخریب های صورت گرفته، با پیش بینی سازماندهی شده بود و عناصری از سوی فتنه گران برای مرعوب سازی مسئولان جهت این اقدام اجیر شده بودند. پیشتر برخی از نظریه پردازان مدعی اصلاحات، اعلام کرده بودند که اصلاحات خون می خواهد. بنابراین با لشکرکشی خیابانی و ایجاد اغتشاش و ناآرامی، به دنبال ایجاد درگیری بین تظاهرکنندگان و حافظان نظم و امنیت بودند تا از این طریق خون هایی بر زمین ریخته شود و آنها بهره برداری سیاسی خود را بنمایند.

هـ – پروژه شهیدسازی

با ریخته شدن خون هایی بر زمین، آنان که می گفتند اصلاحات خون می خواهد، به صحنه آمدند و با صدور بیانیه ها و اطلاعیه ها، نظام اسلامی را متهم به خشونت، سرکوب مردم و کشتن شهروندانی کردند که به دنبال حقوق خود بودند. جالب این است که این نوع رفتار فریبکارانه با هدف ایجاد تحریکات اجتماعی، دامن زدن به هیجانات جوانان و تشدید روحیه مقابله گرایی در آنان با نیروهای انتظامی از یک طرف و تهیه خوراک تبلیغاتی برای عملیات روانی رسانه های آمریکایی، صهیونیستی و ضدانقلاب از طرف دیگر صورت می گرفت. در برخی از بیانیه ها تا عدد 100 شهید را هم با اسم نام بردند و اسامی این شهدای خیالی را در فضای مجازی منتشر ساختند.

و- متهم ساختن مسئولان، نهادها و دستگاه های حکومتی به فساد، آدم ربایی و…

از دیگر جنایات عوامل فتنه طی هشت ماه از 22 خرداد سال 1388 تا نهم دی ماه همان سال، طرح اتهامات گوناگون به نظام و دستگاه های حکومتی بود. فتنه گران به دنبال آن بودند تا با این نوع اتهامات، چهره نظام را نزد افکار عمومی تخریب کرده و مسئولان را فاقد هر نوع صلاحیتی برای اداره امور کشور معرفی کنند. افرادی چون کروبی، بدون سند و مدرک، نسبت هایی را به نیروهای دولتی و حکومتی می داد که زبان از بیان آن شرم دارد. سوژه های آدم ربایی، تجاوز، کشتن ربودگان با وحشیانه ترین روش ها، از جمله مواردی بود که فتنه گران بر آن تمرکز کرده و می خواستند نظام را با طرح این قبیل مسائل، از چشم ها بیندازند.

ز- بسترسازی برای ورود ضدانقلاب به عرصه و حرمت شکنی

عوامل فتنه که سر سفره انقلاب بزرگ شده بودند، فضایی را در کشور پدید آوردند که تمامی جریان های ضدانقلاب همراه شده با آنان، برای تخریب چهره نظام و ایجاد آشوب و بی ثباتی وارد صحنه شدند. شعارهای ضدانقلابی و حرمت شکنی در روز عاشورا از سوی هواداران فتنه از خیانت ها و جنایت هایی است که هرگز از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد.

ح- مخدوش کردن اعتبار بین المللی نظام اسلامی

جریان فتنه با ادعاهای واهی و دروغین خود، از یک طرف چهره نظام اسلامی را در داخل نزد بخشی از مردم مخدوش ساخت و از طرف دیگر به اعتبار و آبروی بین المللی نظام اسلامی ضربه زد. نظام اسلامی می توانست به دنبال آن انتخابات حماسی و رکوردشکن از جهت میزان مشارکت مردم، با قوت حقوق ملت ایران در صحنه های گوناگون بین المللی را دنبال کند.

یکی از موضوعاتی که به راحتی می توانست به نفع ملت ایران پایان یابد، موضوع حقوق هسته ای ملت ایران است. دشمنان با این حوادث به طمع افتاده و بر فشارهای خود افزودند.مجموعه حوادث پس از انتخابات، نشان می دهد که فتنه گران براساس الگوی انقلاب های رنگی با هدف دستیابی به قدرت سیاسی و براندازی نرم نظام عمل کردند. تفاوت های اساسی میان ایران و کشورهایی که در آنها الگوی انقلاب های رنگی جواب داده بود، سبب شد تا این توطئه در ایران با شکست مواجه شود.

خ- به شهادت رساندن نزدیک به 30 نفر از بهترین جوانان انقلابی و مخلص

همچون مادر و دختر شهیدی به نام سرور برومند چوکامی و فاطمه رجب پور چوکامی که در کنار حوزه 107 نینوا چادر از سرشان کشیدند و در روز 25 خرداد به دست فتنه گران به شهادت رسیدند. شهدایی همچون حسین غلام کبیری، بهمن جنابی، محمدحسین فیض، میثم عبادی، ناصر امیرنژاد، مسعود خسروی دوست محمدی، مصطفی غنیان، سجاد سبزعلیپور، سجاد قائد رحمتی، یعقوب بّروایه، علی فتح علیان، رامین رمضانی، حسین طوفان پور، حسام حنیفه، سعید عباسی، محرم چگینی قشلاقی، فاطمه سمسارپور، علیرضا افتخاری خاتونی، حمید حسین بیگ عراقی، عباس دیسناد، داود سبزی که اکثریت قریب به اتفاق شان بسیجی بوده و با اسلحه ای که کالیبر آن متعلق به سلاح های رسمی کشور نیست به شهادت رسیدند و خون این شهدا به گردن رؤس فتنه است .

نظر به اتهامات یاد شده بالا و مستند به قوانین اسلامی و آیه شریفه صدر نامه و تأکید مجدد حضرت امام خامنه‌ای به موضوع فتنه در دیدار با دانشجویان، افسران جنگ نرم، مبنی بر اینکه :

« در انتخابات سال ۸۸، آن کسانی که فکر می‌کردند در انتخابات تقلب شده، چرا برای مواجهه‌ی با تقلب، اردوکشی خیابانی کردند؟ چرا این را جواب نمی‌دهند؟ صد بار ما سؤال کردیم؛ نه در مجامع عمومی، نخیر، به شکلی که قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهی نمی‌کنند؟ در جلسات خصوصی می‌گویند ما اعتراف می‌کنیم که تقلب اتفاق نیفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نیفتاده بود، چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ چرا برای کشور هزینه درست کردید؟ اگر خدای متعال به این ملت کمک نمی‌کرد، گروه‌های مردم به جان هم می‌افتادند، می‌دانید چه اتفاقی می‌افتاد؟ می‌بینید امروز در کشورهای منطقه، آنجاهائی که گروه‌های مردم مقابل هم قرار می گیرند، چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ کشور را لب یک چنین پرتگاهی بردند؛ خداوند نگذاشت، ملت هم بصیرت به‌خرج دادند. در قضایای سال ۸۸، این مسئله‌ی اصلی است؛ این را چرا فراموش می‌کنید؟ »

بر خود واجب و لازم می‌دانیم هرچه سریع‌تر برخوردی انقلابی و در خور فتنه گران به عمل آید به طوریکه پس از شش سال ، ریشه فتنه و فتنه گر خشکانده شود، بار دیگر توجه شما را به کلام حضرت امیر علیه السلام جلب می نماییم که ولا یَحْمِلُ هَذَا اَلْعَلَمَ إِلاَّ أَهْلُ اَلْبَصَرِ وَ اَلصَّبْرِ ( و این  پرچم مبارزه را جز افراد آگاه و با استقامت و عالم به جایگاه حق به دوش نمی کشند ) ، ان شاء الله که عملاً به عهد و پیمانتان با علمدار و سکاندار انقلاب پایبند باشید.

انتهای پیام/