خيلي وقتها علت نوشيدن چاي خيلي داغ، کمبود وقت است ولي اين كار باعث….
بايد از مصرف نوشيدنيهاي خيلي داغ يا خيلي سرد پرهيز كنيد زيرا سلولهاي مخاطي دهان و مري بهشدت تحتتاثير غذاها و نوشيدنيهاي خيلي داغ يا خيلي سرد قرار ميگيرند و آسيب ميبينند. ضمن اينکه در برخي منابع پزشکي، عنوان شده است نوشيدن مداوم نوشيدنيهاي بسيار داغ ميتواند به مرور زمان باعث آسيب سلولهاي حفره دهان و مري شود و خطر ابتلا به سرطان مري را هم افزايش دهد.
نوشيدن مايعات بسيار سرد هم اثر تحريککنندهاي براي دستگاه گوارش دارد. افرادي که عادت به نوشيدن آب، دوغ يا نوشابههاي خيليخنك دارند، بيشتر از ساير افراد دچار سوءهاضمه ميشوند. ضمن اينکه افراد مبتلا به روده تحريکپذير هم بايد حتما از مصرف نوشيدنيهاي بسيار سرد پرهيز کنند چون اين نوع نوشيدنيها باعث افزايش درد و تحريک دستگاه گوارش ميشوند.
خيلي وقتها علت نوشيدن چاي خيلي داغ، کمبود وقت است ولي اين كار باعث آسيب سلولهاي دهان و مري ميشود. توصيه ما اين است که اگر عجله داريد و ميخواهيد حتما چاي هم بنوشيد، چاي خود را در ظرفهاي با دهانه باز و بزرگ بريزيد تا زودتر خنک شود.
بهطور کلي، چاي و ساير نوشيدنيهاي داغ بايد زماني مصرف شوند که با خوردن آنها احساس سوختگي يا گزگز در ناحيه زبان و دهان نداشته باشيد. اگر چاي بهاندازه کافي خنک شده باشد، ديگر بخاري از آن بلند نميشود و اين ميتواند نشانه آماده بودن چاي براي مصرف باشد. درنهايت از نوشيدن مايعات خيلي سرد هم پرهيز کنيد و اگر نوشيدني شما خيلي سرد است، اجازه بدهيد کمي گرم شودسپس آن را بنوشيد.
سلامت نیوز
Saturday, 23 November , 2024