سال گذشته نم این جایزه، دامان همسر اوباما را تر کرد. امسال نیز دو بانوی دیگر موفق به دریافت این جایزه شدند؛ ظاهرا بانوان آمریکایی و اروپایی در درو کردن جوایز حقوق بشری گوی سبقت را از مردان ربودهاند!
«باروت خیس»، جایزهای نمادین است که اهدای آن از سال گذشته آغاز شده و قرار است هر ساله به مخالفین جمهوری اسلامی ایران که توطئه یا طرحی شوم را علیه ایران اسلامی برملا میکنند و حقیقت زر و زور و تزویر استکبار را نمایان میسازند، در روز ملی راهیاننور توسط زائران سرزمینهای نور به برگزیدگانش اهدا شود.
مراسم اهدای این جایزه هرسال با حضور مسئولان کشورمان و خانواده معظم شهدا با شکوه خاصی برگزار میشود و از حمایت مردمی بسیار بالایی نیز برخوردار است. امسال 200 هزار نفر به سامانه پیامکی دبیرخانه این جایزه موافقت خود را با برگزاری آن اعلام کردند.
سال گذشته نم این جایزه، دامان همسر اوباما را تر کرد. او که با اهدای جایزه اسکار به فیلم ضد ایرانی آرگو، پرده از سیاسی بودن هالیوود برداشت، شایسته دریافت جایزه «باروت خیس» از ملت ایران شد. امسال نیز دو بانوی دیگر موفق به دریافت این جایزه شدند؛ ظاهرا بانوان آمریکایی و اروپایی در درو کردن جوایز حقوق بشری گوی سبقت را از مردان ربودهاند!
بعد از کاندیداتوری بانکی مون، رئیس سازمان ملل و برخی از سران رژیم صهیونیستی، آنچه در دور دوم جایزه باورت خیس نظر هیئت داوران را به خود جلب کرد، درخشش دو تن از سران اتحادیه اروپا در رسوا کردن هر چه بیشتر عوامل فتنه و احراز وابستگی فتنه به دولتهای استعمارگر اروپایی بود. لذا تندیس و جایزه این دوره مشترکا به «تاریا کرونبرگ»، رئیس هیئت پارلمان فرمایشی اروپا و خانم «کاترین مارگریت اشتون» نماینده درباره رژیم سلطنتی انگیس در اتحادیه اروپا تعلق گرفت.
هیئت داوران در بیانیه پایانی این جایزه دلیل انتخاب خود را اینگونه بیان کردند: هیئت داوران جایزه باروت خیس با احترام به ارواح ۱۴۳ میلیون نفر قربانیان دو جنگ جهانی که بدست رژیمهای اروپایی به راه افتاد و با درود به میلیونها قربانی جنایت، تجاوز و وحشیگری رژیمهای اروپایی در قتل و غارت کشورهای آفریقا، آمریکا و آسیا – اقیانوسیه و شهدایی که هر روزه در افغانستان و آفریقای مرکزی بدست عوامل اتحادیه استعماری اروپا به شهادت میرسند تندیس و جایزه ویژه باروت خیس را به این دو تن اهدا می کند.
هر چند وابستگی جریان فتنه به خارج کشور بر کسی پوشیده نبود، با فراهم آوردن شرایط حضور عوامل فتنه در سفارتخانه های اجنبی و جایزه گرفتن از دست این دو نفر آگاهی از این وابستگی در حد مزدوری فتنه برای دولتهای استعمارگر برای همه ملت به یقین مبدل شد و برائت از فتنه گران را در میان ملت ایران به اوج رساند به گونه ای که میتوان این دو حادثه را مکمل حماسه ۹ دی تلقی کرد.
همین دلایل کافی است تا مطمئن شویم جایزه باروت خیس به درستی در دستان برگزیدگان خود جای گرفت؛ چرا که در اتفاقات پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ، به روشنی مشخص بود که تاریاکرونبرگ حامی مالی و رسانهای جریان مخالفان نظام اسلامی است. تاریا کرونبرگ به همراه گروهش چندی پیش به دیدار برخی از مقصرین فتنه رفت و جایزهای به نیابت از کشورهای غربی برای تقدیر از حمایتشان در اتفاقات سال ۸۸ به آنها اهدا کردد و پس از بازگشت به کشورش، مهمترین برنامه خود را دیدار با همین افراد دانست. “تاریا کرونبرگ” رئیس کمیته امور خارجی پارلمان اروپا، با این عملکرد حقانیت جمهوری اسلامی ایران را در موضوع ارتباط بیگانگان و فتنه گران در وقایع سال 88 به اثبات رساند.
اشتون نیز که این روزها نامش بر سر زبان ایرانیها افتاده، نتوانست حق نمک ایرانیها را به جای بیاورد و برای ابراز ارادت به حامیان انگشت شمار سیاستهای اروپایی و در اقدامی غیر انسانی و غیرمرتبط، ناگهان لباس حامیان حقوق بشر را برتن کرد و با دیدارش با برخی چهرههای نقش آفرین در فتنه 88 نام خود را در لیست حامیان جریانهای مخالف نظام اسلامی جای داد و اینگونه شد که او نیز مهمان غیرمنتظره جایزه باروت خیس و شایسته دریافت این جایزه شد.
سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین تعبیر زیبایی در این خصوص به کار برد؛ وی درباره اهدای جایزه باروت خیس توسط زائران راهیان نور به کاترین اشتون و کرونبرگ گفت: مردم و زائران راهیان نور این جایزه را به آنها دادند تا بگویند باروت شما نم کشیده است و کاری نمیتوانید بکنید!
حالا قرار است این جایزه به نمایندگی از زائران سرزمین نور، توسط دانشجویان دانشگاههای تهران و امیرکبیر به سفارت یونان و اتریش در تهران تحویل داده شود؛ این اتفاق حدود 15 روز دیگر و طی تجمعی که در مقابل این سفارتخانهها برپا خواهد شد، رخ میدهد.
این آغاز یک حرکت حامی حقوق بشری است؛ باروت خیس سالهای بعد نیز چهرههای دیگر سیاستهای کثیف اروپایی و آمریکایی را فاش خواهد کرد.
جایزه «باروت خیس» که ناشی از انتخابی هوشمندانه است، نشانه نگاه تیزبینانه ملتی است که برای دستیابی به حقوق خود از پای نخواهد نشست؛ «باروت خیس»، نماد آگاهی و صدای هنرمندانه حقطلبی ملتی است که میخواهد آزادانه و برپایه اعتقادات وحدانی و اسلامی خویش در دنیایی که میرود تا به زندگی در دهکده جهانی با رهبری آمریکا تن بسپارد، زندگی کند و بذر آزادگی و انسانیت را در دل هر انسان ستمدیدهای بنشاند و امروز، این ملت با این آرام بلندش خود بزرگترین قربانی ترور و خیانتهای ضدبشری است که به دست برگزیدگان و کاندیداهای باروت خیس رقم خورده است، اما با پایبندی به اهداف بلندی که برای آن خون هزاران جوانش را فدا کرده است، هرگز لحظهای از اهداف خود عقب نخواهد نشست.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دانا
Tuesday, 26 November , 2024