رییس اتحادیه قنادان و شیرینی‌پزان ایران از آغاز عرضه و تقاضای شیرینی شب عید از 20 اسفند‌ماه خبر داد و گفت: تا سال آینده افزایش قیمتی رخ نخواهد داد و افزایش قیمت بستگی به میزان افزایش هزینه‌ی بیمه، هزینه‌های جانبی، دستمزد کارگر و قیمت مواد اولیه دارد.

ایسنا نوشت:محمد نصرتی گفت: اکنون زمان خرید پوشاک، آجیل و خشکبار است.

او در رابطه با افزایش قیمت اقلام شیرینی گفت: پنج قلم از محصولات پرمصرف که قیمت‌گذاری شده‌اند هم‌چنان با نرخ ثابت عرضه می‌شوند، اما دیگر اقلام بنابر کیفیت و حجم عرضه و تقاضا تعیین قیمت منطقی خواهند شد.
رییس اتحادیه قنادان و شیرینی‌پزان ایران گفت: ناظران و بازرسان اتحادیه بر قیمت و کیفیت شیرینی‌های عرضه شده نظارت کامل دارند.
نصرتی هر کیلو شیرینی تر درجه یک را 10 هزار و 500 تومان، دانمارکی 8000 تومان، زبان و پاپیونی 9000 تومان، برنجی 9000 تومان و کیک یزدی را 7000 تومان اعلام کرد.
او در پایان گفت: قیمت‌گذاری در سال آینده بستگی به میزان افزایش بیمه، هزینه‌های جانبی، دستمزد کارگر و قیمت مواد اولیه دارد.