دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند، این نوشابه بر خلاف سایر نوشابهها باعث تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، محققان جوان ایرانی به همراهی تیمی از متخصصین و پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نوشابهای با پایه شیر، برای اولین بار در ایران شدند.
گفتنی است؛ نوشابه لبنی در واقع نوشابهای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابهها همان طعم و خاصیت نوشابههای معمولی را دارند، اما به جای رنگ و طعم دهندههای مصنوعی از طعم دهندههای حاصل از فرآوری شیر در آنها استفاده میشود به این ترتیب مضرات آنها به مراتب کمتر از نوشابههای معمولی است.
همچنین این نوشابهها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوانها به جای پوکی استخوانها از دیگر ویژگیهای نوشابه لبنی میباشد.
انتهای پیام/
Sunday, 24 November , 2024