به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، محسن رضایی در جمع دانشجویان بسیجی استان فارس در مجتمع یاوران ولایت شهر قم، اظهار داشت: کفار و منافقین میخواهند نور خدا را با دهانهاشان خاموش کنند ولی خدای متعال تصمیم گرفته این نور را به کمال برسانند؛ ولو کفار ناراحت باشند، خداوند تصمیم خودش را عملی میسازند.
وی افزود: انقلاب ما نور الهی بود، هرچند این انقلاب مانند سایر انقلابها بعد سیاسی دارد و در مباحث بینالمللی نیز حرف دارد اما با انقلابهای دیگر تفاوت دارد بلکه در امتداد انقلابهای انبیا است و دارای حرف زدن هایی ورای سیاست است. مخالفانش در مقابل جبهه خدا، ایستادهاند و خدای متعال مصمم است این انقلاب را در داخل و خارج از ایران به نتیجه برساند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: به همین دلیل جبهه این انقلاب در داخل و خارج از مرزها است. این انقلاب نظامهای ظالمانه جهانی را به چالش کشیده و یک جبهه بزرگ داخلی، منطقهای و بینالمللی به وجود آورده است و این جبهه گسترده سرآغاز تحول جهانی است.
وی بابیان اینکه این انقلاب مبارزه جدی و زیر بنایی بین ما و غرب است و با یک مذاکره، مسائل ما با غرب حلشدنی نیست، تصریح کرد: انقلاب ما یک حرکت سیاسی مقطعی نیست و ماجرا با گفتگو با اروپاییها و آمریکاییها حل نمیشود. البته ما از گفتوگو استقبال میکنیم و غرب از گفتگو و مناظره با انقلاب فرار میکند و جواب مارا با بمب میدهند.
رضایی با تأکید بر اینکه دیپلماسی غربیها برای پایان دادن به انقلاب از همان ماههای اول انقلاب شروع شد، گفت: در دیماه 1357، شورای سلطنت تشکیل شد، تا امام از انقلاب منصرف بشود. تهرانی رئیس شورای سلطنت به امام نامه نوشت و درخواست ملاقات داد، امام استعفای تهرانی را شرط کرد و گفت: ما از اساس با سلطنت مخالف هستیم. از این حوادث توقف انقلاب اسلامی که ارزشهای زیرساختی غرب را به چالش کشانده زیاد است زیرا انقلاب اسلامی ایران فلسفه جدید سیاسی را مطرح میکند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: انقلاب ما در داخل، منطقه وجهان جبهه مقاومتی را شکل داده است، شعارهای این انقلاب از زبان مقام معظم رهبری قابلدرک است زیرا او تنها رهبر و هادی انقلاب اسلامی است. “اقتصاد مقاومتی” در داخل کشور، “مقاومت سیاسی” در منطقه و “مقاومت ارزشی ” درجهان مطرح است.
جایگاه اقتصاد مقاومتی در انقلاب اسلامی
وی ادامه داد: در ایران سیاست فتحشده است و اقتدار و امنیت ایران تأمینشده است، ملت ما از تأسیس حاکمیت ونظم سیاسی عبور کرده و اکنون به ایستگاه اقتصاد رسیدهایم و در آن حرکتمان کند شده است. بنابراین ادامه انقلاب در داخل در جبهه اقتصادی جریان دارد.
رضایی به وضعیت منطقه اشاره کرد و افزود: انقلاب در منطقه در بعد سیاسی ادامه دارد، در منطقه میگوییم ملتها باید سرنوشت خود را تعیین کنند. نظامهای سیاسی اسلامی در منطقه را پیگیری میکنیم و از استقلال و مرزهای کشورها دفاع میکنیم، مخالف تجزیه کشورها هستیم، از سوریه به همین دلیل دفاع میکنیم تا با مقاومت سیاسی خود، سرنوشت کشورهای منطقه به دست مردم باشد.
وی بابیان اینکه اخیراً عربستان با کمک رژیم صهیونیستی و منافقین میخواهند معرکهای را در پارلمان اروپا علیه جمهوری اسلامی به راه بیاندازند، اظهار داشت: دوستان ما در دولت وقت را از دست ندهند مثل کنفرانس سرانجام کشورهای اسلامی نشود، آنها میخواهند علیه ما قطعنامه بگیرند، حقوق بشر هم مانند پرونده هستهای به یک ماجرای جدید تبدیل میشود که در این کارزار جنگ ما جنگ ارزشها است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به دلیل اینکه تاکنون هیچ انقلابی نتوانسته از این گذرگاه عبور کند مرحلهای بسیار مهم پیش روی انقلاب ماست و تنها انقلابی که بهظاهر از این مرحله عبور کرده چین است که یک نظام پیوندی درست کرده است. اقتصاد سرمایهداری را بهنظام کمونیستی پیوند زدهاند و آمریکاییها نمیگذارند همین مدل هم درجایی تکرار شود که اگر انقلاب اسلامی از ایستگاه اقتصاد عبور کند اولین انقلابی است که با هویت خودش توانسته بهعنوان یک انقلاب در دو قرن اخیر از ایستگاه اقتصاد عبور کند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد در جامعه گفت: جهاد و جنگ به میدان اقتصاد کشیده شده است، ما همچنان در تحریم هستیم و بانکهای جهانی زیر بار معاملات ارزی با ایران نمیروند در این موضوع راهکار ما اقتصاد مقاومتی است اما معنایش فقط ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی نیست. شغل خیلی مهم است، ما باید فقر و بیکاری را بیرون کنیم اما به چه شکلی؟ ما به دنبال یک نهضت اقتصادی هستیم.
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: آن روزی که کالاهای ایرانی بتواند سهم اول را در اقتصاد و بازارهای منطقه را به دست بیاورد کمتر از آزادسازی خرمشهر نیست. کالاهای باکیفیت و باقیمت مناسب و با رعایت استانداردهای سلامت و محیطزیست اگر داشته باشیم، بازارهای منطقه را فتح میکنیم.
وی بابیان اینکه در بعد فرهنگی، از طریق نهضت فرهنگی میتوانیم از نیروی جوانی نسل سوم و چهارم انقلاب استفاده کنیم و او را طرفدار انقلاب و اسلام کنیم، خاطرنشان کرد: در سال اول جنگ ادبیات جنگ اینگونه بود: رمزها ببر و پلنگ بود. در سالهای بعد، جای همین رمزها، یا زهرا و یا حسین شد و تحول انسانی به وجود آمد و در یک صحنه واقعی مردم تلاش نظام و نیروهای دلسوز را در آزادسازی سرزمینهای خود دیدند. در دوران جنگ مردم به حجاب و ظاهر ساده اهمیت میدادند چون میدیدند که آنهایی که با اخلاص میجنگند، برای آنها و ایران و اسلام هستند.
رضایی ادامه داد: نقش دانشگاه و دانشجویان در اقتصاد مقاومتی پررنگ است. مقاله نوشتن دانشجویان اشتغال یک بعد از کار است، باید به دنبال مستقر کردن الگوی اقتصاد اسلامی در ایران باشید. بنابراین گفتمان سازی یکی از خواستههای مقام معظم رهبری از جوانان و نخبگان است که بتوانند اقتصاد مقاومتی را برای مردم تبیین کنند و جلو تحریف اقتصاد مقاومتی را بگیرند.
وی مطالبه گری دانشجویان و جوانان از مسئولین کشور را از خواسته رهبری از آنها دانست و افزود: شما از کسانی که میخواهند ماههای آینده و سالهای آینده کشور را اداره کنند با مطالبه گری حرف بزنید و آنها را پاسخگو کنید تا اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنند. مقام معظم رهبری در جلسات با دانشجویان روی این نکته تأکید کردند که اقتصاد مقاومتی یک فکر و مطالبه عمومی است، این جمله را ایشان یک سال قبل از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی فرمودهاند. در مورد شرکتهای دانشبنیان تأکید فراوانی داشتهاند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به دو بند از سیاستهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و مطالبه گری و تبیین اقتصاد مقاومتی را وظیفه دانشگاهیان خواند و اضافه کرد: درآمدها و هزینههای دولت و شرکتهای وابسته به دولت و بخشی از خدمات دولت به مردم باید در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد. دولت خودش را باید در این چارچوب اصلاح کند. دولت در اقتصاد مقاومتی جامعه هم باید فعالیت داشته باشد تا کسبوکار مردم و صنعتگران و کشاورزان اصلاح شود. رفتار بانکها و بازار سرمایه در این بخش قابلتحلیل است. بخش سوم، تجارت ما با خارج است، تنوع تجارت در واردات و صادرات مهم است. باید به دنبال توازن تجاری باشیم و در صورت فشارهای ظالمانه در محدودسازی تجارت و اقتصاد ما، باید تهاجم تجاری را مدنظر قرار بدهیم. مدیریت جهادی و فرهنگسازی برای واردکردن مردم به چرخه تولید با خلاقیت ابعاد دیگر اقتصاد مقاومتی است.
در ادامه این نشست صمیمانه، دانشجویان بسیجی سؤالات خود را با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در میان گذاشتند، اولین پرسش دانشجویان به دلیل بازگشت دکتر رضایی به سپاه، اختصاص داشت که سرلشکر رضایی گفت: دلیل خروج من از سپاه، احساس خطر در عرصه اقتصاد بود. دو سال پیش با دیدن تهدیدات منطقهای ازجمله در سوریه و پیشرویهای داعش از مقام معظم رهبری کسب اجازه کردم که با این لباس در سالهای آخر عمرم در کنار آقا باشم. همچنین بالباس مقدس پاسداری در کارهایی مانند انتقال تجربه و آموزش فرماندهان هم مشغول هستم.
وی در خصوص حمایت مجمع تشخیص مصلحت از اقتصاد مقاومتی گفت: ما در مجمع ایده اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرحشده بود را طی دو سال به سیاستهای اقتصاد مقاومتی کارشناسی کردیم و خدمت ایشان مشورت دادیم. الآن نظارت بر اجرای سند را در دستور کار قراردادیم و مجمع به دنبال اجرای این نظارت است و باید پس از مرتفع کردن پارهای از مشکلات به رهبر انقلاب گزارش بدهیم.
دانشجویی در مورد سرنوشت حاج احمد متوسلیان سؤال کرد؛ فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: ایشان بهعنوان فرمانده لشکر 27 حضرت رسول به لبنان اعزام شد و جاده بعلبک به همراه سه دیپلمات ایرانی اسیر شد و تاکنون اسرائیل و آمریکا در مورد این عزیزان اطلاعاتی ندادهاند و زیر بار نمیروند. اخیراً اطلاعاتی بهدستآمده و امیدواریم سرنخها بهجایی برسد. نسبت به گذشته امیدوارتر شدیم. در همه دورههای سپاه و حزبالله و سپاه قدس فعالیتهایی برای پیگیری این عزیزان بوده و انجامشده است.
رضایی در مورد رابطه ایران و عربستان گفت: رابطه ما روزبهروز دارد بدتر میشود و آنها میخواهند همه پلها را خراب کنند. بهطور دیوانهوار دارند این پلها را خراب میکنند. گویی میخواهند به سمت جنگ پیش بروند. قریب 400 هزار عرب به سارایوو رفتهاند تا از جنگ عربستان و ایران فرار کنند. این وضعیت به سمت دیپلماسی و صلح نیست و بهطرف جنگ میروند. تصور غلطی دارند که فکر میکنند که جنگ در خلیجفارس خواهد بود و ایرانیها با آمریکایی درگیر خواهند شد. فکر نکردهاند که ما حساب این کارها را کردهایم و آمریکا و تواناییهایش دیدهایم.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد فعالیت ستاد اقتصاد مقاومتی در دولت گفت: اینکه دولت این ستاد را تشکیل داده خوب است اما کافی نیست. دولت باید ریل اقتصاد را عوض کند. تعریف پروژه در جهت اقتصاد مقاومتی ممکن است باشد اما تحول ایجاد نمیکند. امیدواریم این هشت ماه آخر دولت به نام نیک دولت در اقتصاد منتهی بشود.
قراردادهای آی پی سی، دقیقاً ضد اقتصاد مقاومتی است
دانشجویی در مورد مدل جدید قراردادهای نفتی سؤال کرد و دکتر رضایی در پاسخ گفت: قراردادهای آی پی سی، دقیقاً ضد اقتصاد مقاومتی است. خطرناک است و تعهدات زیادی برای ما ایجاد میکند که در صورت شکایت طرف مقابل خسارتهای زیادی به ما وارد میکند. طراحان این قراردادها به دنبال تقویت سرمایهگذاری خارجی در ایران هستند که دیگر مسائل را مدنظر قرار ندادهاند. مشکلاتش گفتهشده و اصلاحاتی هم صورت دادهاند اما اصلاحات انجامشده کافی نیست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد حقوق نجومی گفت: ریشه این حقوقهای نجومی، عدم نظارت در میان مدیران کشور ماست. اگر حساسیت اعمال میشد و افکار مخرب در میان مدیران پیش نمیآمد شاهد این حقوقها نبودیم. هر سه قوه عزم خود را برای مقابله با حقوق های نجومی مدیران نشان داده اند و این ناشی از تحرکات و مطالبات مردم و تأکید رهبر انقلاب در این فضا است.
وی در خصوص برجام گفت: ما چهار برجام داریم. برجامی که آمریکاییها در کشور خود تصویب کردند. برجامی که شورای امنیت ملی ما تصویب کرده و برجامی که نمایندگان در مجلس رأی دادند و برجامی که رهبری با بیان شروطی پذیرفتند.سه برجام اول مورد قبول ما نیست. ما آنچه مقام معظم رهبری مصوب کردند و در آن شروط و ملاحظات را بیان داشتند را مد نظر قرار میدهیم. از جمله اینکه آمریکاییها به تعهداتشان عمل کنند و نقض نکنند. الان آمریکاییها در موارد مختلف به تعهداتشان عمل نکردهاند و در دو مورد نقض برجام داشتهاند. کمیته نظارت باید فشار بیاورد. افکار عمومی هم باید مطالبه کنند تا برجام به درستی اجرا شود.
انتهای پیام/ تسنیم
Monday, 25 November , 2024