تأمین نیازهای غذاییِ حیاتی خانواده های محروم در ماه مبارک رمضان، شکل اجرایی این طرح را تشکیل می دهد. کوچه گردان عاشق، نخستین و قدیمی ترین طرح جمعیت مستقل امداد دانشجوی – مردمی امام علی (ع) است که از سال ۱۳۷۸ تا کنون بی وقفه برگزار گردیده و با گذشت بیش از ۱۵ سال، حالا به یک آیین فراگیر تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، رهبر انقلاب در خطبه های نماز عید فطر ضمن تقبیح برگزاری افطاری های مجلل توسط نهاد های دولتی از برگزاری افطاری های ساده در سراسر کشور برای مستحقین تجلیل کردند.
رهبر انقلاب فرمودند :
عدّهای راه افتاده بودند، اسم خودشان را هم گذاشته بودند «کوچهگردانهای عاشق» -که یک اسم حقیقی است- و افطاری درِ خانههای مردم میبردند که نمونههای متعدّدی را برای ما گزارش کردند و تصویر و عکس آوردند؛ درِ خانهها افطار [دادن]. اینها کارهای بسیار بزرگی است، اینها کارهای بسیار ارزندهای است.
معرفی گروه کوچه گردان های عاشق
در جهان امروز عدد محرومان و گرسنگان زمین به میلیاردها نفر می رسد و در کشور ما نیز خانواده های فقیر و کم درآمد بی شماری زندگی می کنند که در تأمین مواد غذایی و مایحتاج خود به شدت در مضیقه هستند و فرزندانشان از سوء تغذیه رنج می برند.
آیین «کوچه گردان عاشق» برای پدید آوردنِ تلاشی فراگیر و عزمی ملّی برای ریشه کنی گرسنگی و فقر از کشور و جهانمان برگزار می گردد.
تأمین نیازهای غذاییِ حیاتی خانواده های محروم در ماه مبارک رمضان، شکل اجرایی این طرح را تشکیل می دهد. کوچه گردان عاشق، نخستین و قدیمی ترین طرح جمعیت مستقل امداد دانشجوی – مردمی امام علی (ع) است که از سال ۱۳۷۸ تا کنون بی وقفه برگزار گردیده و با گذشت بیش از ۱۵ سال، حالا به یک آیین فراگیر تبدیل شده است. آیینی که عبادتی اجتماعی را – در کنار عبادات فردی – در شب های قدر و به خصوص ایام شهادت مولا علی(ع) – این پدر تمام کودکان بی پناه – ترویج می کند.
در این طرح، کیسه های مایحتاج مورد نیاز یک ماهه هزاران خانواده محروم در شب های قدر توسط دانشجویان و مردم ، تهیه و به درِ خانه های این عزیزان برده می شود؛ و این حرکت در واقع به تأسی از کوچه گردی های عاشقانه مولا علی(ع) و سیره عملی زندگی ایشان در یتیم نوازی و مهر به همنوع، انجام می شود.
جامعه هدف این طرح را تمامی خانواده های نیازمند که به دلیل فقر، قادر به تأمین نیازهای اولیه زندگی خود از جمله غذا نمی باشند، تشکیل می دهند.
این طرح دارای کمیته های شناسایی، کمیته تهیه مایحتاج و کمیته اجرای مراسم است.
کمیته شناسایی: این کمیته در طول سال با بهرهگیری از نیروهای آموزش دیده، به شناسایی محلهها و خانوادههای فقیر و بررسی نیاز و درجه بندی میزان فقر آنها می پردازد. خانوادههایی که در لیست خانواده های درجه یک قرار بگیرند، خانوادههایی هستند که بنا به دلایل مختلف حتی از تأمین خوراک و قوت لایموت نیز عاجزند و اغلب کودکان آنها دچار سوء تغذیه هستند. این خانواده ها لیست اصلی خانواده های تحت پوشش طرح کوچه گردان را تشکیل می دهند.
کمیته تهیه مایحتاج: با صلاحدید متخصصان تغذیه، اقلام مفید و ضروری سبد تغذیه خانوارها تعیین میشود و سپس این کمیته سعی مینماید با تأمین بودجه لازم از طریق کمکهای مردمی و حامیان مالی شامل بنگاه های اقتصادی، به تهیه مایحتاج مورد نیاز و مواد غذایی از محلهای مناسب با حداقل هزینه نماید.
جهت آشنایی بیشتر میتوانید به سایت این گروه به آدرس kuchegardan.sosapoverty.org مراجعه نمایید.
انتهای پیام/ رجا نیوز
Sunday, 24 November , 2024