به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، رئيس مركز بهداشت شهرستان مباركه روز جمعه در نشست خبری هفته سلامت تصریح کرد: هفته اول ارديبهشت ماه به عنوان هفته سلامت نامگذاري شده است.
دكتر فتح الله جعفري گفت: برنامه هاي هفته سلامت از يكم تا هفتم ارديبهشت با شعار غلبه بر ديابت و حساس سازي مردم نسبت به اين بيماري خطرناك، به اجرا درمي آيد.
وی افزود: همه ساله براي روز جهاني بهداشت و هفته سلامت شعارهايي انتخاب مي شود كه از جمله آنها مي توان به «ايمني غذا از مزرعه تا سفره» در سال 94، «يك عمر سلامت با خود مراقبتي» در سال 93، «فشار خون را جدي بگيريم» در سال 92، «سالمندي و سلامت» در سال 91 و «مقاومت به داروهاي ضدميكروبي» در سال 90 اشاره كرد.
رئيس مركز بهداشت مباركه گفت: در دنياي امروز بيماري هاي غيرواگير مهمترين عامل به خطر افتادن سلامت انسانهاست و علاوه بر عوارض سنگين، درمان يا كنترل آنها هزينه زيادي را متوجه خانواده ها مي كند در حالي كه فرهنگ سازي براي پيشگيري از اين بيماري ها مي تواند بسيار كم هزينه و كم عوارض باشد.
وي افزود:هدف از برگزاري هفته سلامت، فرهنگ سازي و اطلاع رساني در راستاي ارتقاي سلامت و تاكيد بر اصلاح روش هاي زندگي براي تامين سلامت مردم بويژه با موضوع شعار سال، تبيين اهميت سلامت در برقراري توسعه پايدار و تبيين شعار انسان سالم، محور توسعه پايدار است.
دكتر جعفري گفت: همچنين در اين هفته ايستگاه هاي سلامت در ميدان شهرداري داير و با حضور پزشك و پرستار از عموم مردم بصورت رايگان تست قند خون و فشار خون انجام مي شود.
وی با بيان اينكه ترويج بيشتر زايمان طبيعي نياز به فرهنگ سازي دارد، افزود: در گذشته حدود 35 درصد از زايمان ها در مباركه بصورت طبيعي و 65 درصد سزارين بود كه با اجراي طرح تحول نظام سلامت، آمار زايمان طبيعي به بيش از 40 درصد رسيده است.
دكتر جعفري گفت: با اجراي طرح تحول نظام سلامت بسياري از مشكلات شهرستان در زمينه كمبود نيروي انساني، تجهيزات پزشكي و فضاي فيزيكي برطرف شد.
رئيس مركز بهداشت شهرستان مباركه گفت: آمار مبتلايان به ديابت در جمعيت شهري و روستايي مباركه حدود پنج هزار نفر است.
انتهای خبر/
Friday, 22 November , 2024