به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، حسین طلا در گفتگو با مهر گفت: بر پایه اعلام وزارت آموزش و پرورش در اول مهرماه سال ۱۳۹۴ حدود ۱۳ میلیون نفر دانش آموز در کشور تحصیل می کنند که در مقطع سنی ۷ تا ۱۹ سال هستند.
وی در ادامه در خصوص سن اعتیاد در دانش آموزان یادآور شد: برپایه گزارشها سن اعتیاد به ۱۳ سالگی کاهش پیدا کرده است و ۱۳ سالگی یعنی نوجوانی که در ابتدای دوران تحصیلی دوره دوم خود یعنی در کلاس هفتم یا همان دوم راهنمایی سابق است.
طلا درباره این آمار گفت: برپایه آمار اعلامی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم اکنون یک درصد از تعداد کل دانش آموزان کشور دارای اعتیاد هستند و بر مبنای صحت این آمار تعداد ۱۳۰ هزار نفر دانش آموز معتاد پشت نیمکتهای مدارس در حال تحصیل هستند، اما مسئولین وزارت آموزش و پرورش این آمار را قبول ندارند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره آمار اعلامی تاکید کرد: تعداد 130 هزار دانش آموز معتاد، مربوط به آنهایی است که مصرف دائمی مواد دارند و آماری از آن دسته از دانش آموزانی که به صورت تفننی و تفریحی به استعمال مواد مخدر می پردازند در دست نیست وگرنه تعداد از این هم فراتر خواهد رفت.
طلا در انتها خاطرنشان کرد: ارائه آمارهای متضاد حکایت از آن دارد که وزارت آموزش و پرورش و همچنین معلمان و مربیان مظلوم این وزارتخانه که در مواجهه مستقیم با دانش آموزان قرار دارند برای حل این معضل خانمان سوز به معنای واقعی کلمه تنها هستند و وزارتخانه های بهداشت، رفاه و تامین اجتماعی، دادگستری و سازمان بهزیستی و از همه مهمتر ستاد مبارزه با مواد مخدر باید تمام قد برای کمک به میدان وارد شوند و تلاش خود را در این عرصه افزایش دهند.
وی تاکید کرد: از طرفی هم مسئولین وزارت آموزش و پرورش با نگاهی واقع گرایانه اطلاعات لازم را به مسئولین ذیربط اعلام کنند، چون با افزایش این تعداد اعتماد صد در صدی مردم به مدارس کم خواهد شد.
Monday, 25 November , 2024