مدیرکل آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای آموزش‌وپرورش مطرح کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، محسن حسینی مقدم در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درخصوص محدود شدن رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش متناسب با نیاز بازار کار اظهار داشت:‌ رشته‌های شاخه فنی‌ و حرفه‌ای و کاردانش متناسب با نیاز بازار کار تغییر خواهد کرد و براین اساس ممکن است برخی رشته‌های جدید اضافه و برخی رشته‌ها که بازار کار به آنها نیاز ندارد، حذف شوند.

وی افزود:‌ تا زمانی که در شورای عالی آموزش‌وپرورش و کمیسیو‌ن‌های مربوطه تعداد رشته‌های شاخه کاردانش و فنی‌ و حرفه‌ای مصوب نشود، نمی‌توانیم بگوییم تعداد رشته‌ها کاهش یافته است.

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ هم‌اکنون 43 رشته در شاخه فنی و حرفه‌ای داریم. برای سال تحصیلی آینده که پایه دهم را در دوره متوسطه دوم خواهیم داشت،‌ تعدادی از 43 رشته شاخه فنی و حرفه‌ای با تغییر محتوا باقی می‌ماند، برخی رشته‌های جدید اضافه شده و برخی رشته‌ها نیز که متناسب با نیاز بازار کار نیست، حذف می‌شوند.

حسینی مقدم در پاسخ به این پرسش که اعلام می‌شود تعداد رشته‌های شاخه فنی‌وحرفه‌ای از 43 رشته به 27 رشته کاهش یافته است، آیا این موضوع صحت دارد؟ عنوان کرد:‌ برخی افراد در جلسات شورای عالی آموزش و پرورش نظراتی را ارائه کرده‌اند مبنی بر اینکه تعداد رشته‌های شاخه فنی‌و‌حرفه‌ای به 27 رشته برسد اما تا زمانی که شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع را مصوب نکند، نمی‌توان تعداد دقیق رشته‌های شاخه فنی‌وحرفه‌ای را اعلام کرد.

وی افزود:‌ هم‌اکنون جلسات کارشناسی در شورای عالی آموزش و پرورش در حال برگزاری است و پیشنهادات مختلفی نیز طرح شده است به عنوان مثال یکی از پیشنهادات این است که رشته امور زراعی از امور باغی جدا شود از سوی دیگر حدود 5 رشته جدید نیز پیشنهاد شده اما هنوز نهایی نشده است و طی چند جلسه آینده این موضوع نهایی خواهد شد.

پیش از این مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرده بود:‌ با توجه به تکثر رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش، شورای عالی آموزش و پرورش برمحدود سازی این رشته‌ها با توجه به نیاز بازار کار تأکید دارد.

انتهای پیام/