با حضور سوال برانگیز سالار عقیلی در شبکه «من و تو» مسئولان پاسخگویی درباره این اقدام را به بازگشت این خواننده موکول کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، ماجرا از یک خبر شروع شد ؛ سالار عقیلی در شبکه «من و تو» ، طبیعی است که این خبر باعث تعجب طرفداران موسیقی در کشور می شود و از آنجایی که این خواننده سنتی با توجه به سابقه خود و آثاری که ارائه کرده است ، بعنوان هنرمندی در بین اهالی موسیقی شناخته شده که همیشه از وطن و ایران و ایرانی خوانده ، پس حضور او در شبکه ای ماهواره ای که بر کسی پوشیده نیست که میلیاردها تومان هزینه می کند تا ضد کشور و ضد فرهنگ ایران عمل کند ( البته بیشتر در لایه های زیرین و کمتر نمادآمیز در سطح) به نوعی آب در آسیاب دشمن ریختن است و این در شرایطی است که با توجه به اقدامات آشکار و معاندانه شبکه های فارسی زبان خارج از کشور ، وزارت ارشاد در ماههای گذشته درخصوص این دست گفتگوها و همکاری ها تذکرات جدی داده و بارها گوشزد کرده است که نباید این تعامل صورت بگیرد.
اما ماجرا از طرف بسیاری هم جور دیگری تعبیر می شود و عده ای هم معتقدند که سالار عقیلی عامدانه و با آگاهی کامل ، روی صندلی «من و تو» نشسته است و قصد مهاجرت دائم به لندن را دارد. این جریان را می توان اینگونه بررسی کرد که سیاست ها و خطوط قرمز داخلی در قبال شبکه های ماهواره ای به حدی روشن و واضح است که نمی توان تصور کرد که این خواننده سنتی نسبت به آن آگاه نبوده و اشتباهی سهوی مرتکب شده است ، و از طرفی زمانی این خطای آشکار تکمیل می شود که عکس هایی از سالار عقیلی با مجریان زن این برنامه هم در فضای مجازی و رسانه ها منتشر می شود.
هر چند صحبت های این خواننده در این برنامه حول برنامه کنسرت ها و تور لندن می گذرد ، اما پر واضح است که دو مجری برنامه با سوال های هدف دار قصد دارند از طرفی تاکید کنند که سالار عقیلی با رضایت تمام و حتی بلافاصله در ساعات ابتدایی رسیدن به لندن دعوت آنها را پذیرفته است و در ادامه هم درخصوص شرایط برگزاری کنسرت ها در ایران سوال می کنند که ظاهرا به پاسخ مورد نظرشان نمی رسند ، اما همین که سالار عقیلی را روی صندلی «من و تو» نشانده اند ، برای آنها به منزله یک موفقیت اساسی محسوب می شود.
پس از انتشار این خبر در ایران واکنش ها نسبت به این اقدام عقیلی مثبت نبود و برخی از خوانندگان هم نسبت به این جریان واکنش نشان دادند و از طرفی دفتر موسیقی وزارت ارشاد در گفتگو با رسانه ها اعلام کرده است درباره حضور این خواننده موسیقی سنتی ایرانی در شبکه معاند پس از بازگشت به ایران توضیحات لازم اخذ شده و تصمیماتی گرفته خواهد شد و هنوز چیزی از این اظهار نظر نگذشته بود که در اولین اقدام رسمی نام عقیلی از سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر حذف شد.
حسین نوشآبادی سخنگوی ارشاد در این باره گفت: حرکت سالار عقیلی قابل توجیه و دفاع نیست ولی در حال بررسی هستیم.
همچنین مهدی وجدانی مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت : تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت سالار عقیلی در ایران منوط به بازگشت وی به کشور و ارائه گزارش درخصوص دلایل حضور وی در شبکه های ماهواره ای است و هنوز نمی توان موضع گیری رسمی داشت.
پیش از این قرار بود تا گروه موسیقی «وزیری» به سرپرستی کیوان ساکت و خوانندگی سالار عقیلی در تاریخ 23 بهمن روی صحنه برود ، اما سالار عقیلی خواننده این گروه در این اجرا غائب خواهد بود و کیوان ساکت از خواننده ای دیگر استفاده می کند.
نام سالار عقیلی در حالی از جدول اجراهای جشنواره سی و یکم موسیقی فجر حذف شده است که ماه گذشته در نشست خبری گروه های حاضر در جشنواره حضور یافته، و بیان کرده بود: «وقتی دیدم تفکری پشت این دوره جشنواره است احساس کردم که جشنواره سی و یکم افتراقاتی با دورههای پیشینش دارد. احساس میکنم که جشنواره موسیقی فجر امسال حرفی برای گفتن داشته باشد.»
از طرفی هم تهیه کننده سریال «معمای شاه» در این باره اظهار داشته که هنوز ابلاغیه ای مبنی بر حذف صدای سالار عقیلی از تیتراژ این سریال تاریخی تلویزیون دریافت نکرده است. اما نکته جالب درباره سالار عقیلی و «معمای شاه» این است که این خواننده در مجموعه ای نقش داشته که قصد دارد چهره طاغوتی رژیم پهلوی را بیش از پیش نمایان کند و حالا در اقدامی متناقض روی صندلی برنامه و شبکه ای می نشیند که در پشت پرده با دست های عوامل سلطنت طلب دوره پهلوی حمایت می شوند و با روی باز و لبخندی به ظاهر دوستانه از او استقبال می کنند.
به هر حال باید منتظر ماند و دید پس از تصمیمات و بررسی های لازم «معمای سالار و حضور در شبکه معاند» به کجا ختم خواهد شد.
انتهای پیام/
Sunday, 24 November , 2024