مديرعامل شركت عمران و مسكن سازان اصفهان:

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، مديرعامل شركت عمران و مسكن سازان استان اصفهان غلامرضا عمراني، در بازديد از روند مرمت و بازسازي قلعه تاريخي نهچير با اشاره به قدمت اين بنا اظهاركرد: اين قلعه با ارزش تاريخي نمودي از مدنيت و رونق شهر در قرون گذشته است و بايد با ديد ويژه به آن نگريست.
عمراني ضمن تقدير از فعاليت‌هاي صورت گرفته در جهت حفظ و مرمت اين بناي تاريخي افزود: سرعت تخريب خانه‌هاي تاريخي از سرعت احياي آن ها بسيار بيشتر است و براي بهبود اين وضعيت نياز به يك برانگيختگي عمومي داريم.

وی با بيان اينكه كارهاي محلي به نتايج بهتري مي‌ انجامد و فعاليت‌هاي مشاركتي در اين زمينه بسيار ثمربخش‌ تر است اظهار اميدواري كرد و تصریح کرد: با پايان روند مرمت و بازسازي قلعه نهچير اين قلعه به يكي از قلعه هاي جذاب و بكر كشور تبديل خواهد شد.

مديرعامل شركت عمران و مسكن‌ سازان با بيان اينكه اين منطقه براي تبديل به يك جاذبه گردشگري بكر ظرفيتي بسيار ارزشمند را دار است افزود: قلعه تاريخي نهچير با ارزش در محله نهچير مباركه وجود دارد كه اين بنا از نظر تاريخي و گردشگري بسيار حائز اهميت هست.

وي با بيان اينكه ساماندهي اين قلعه مي تواند اين منطقه را به عنوان مقصدي براي گردشگري در سطح ملي و فراملي تبديل كند ادامه داد: با توجه به كمبود بودجه در وضعيت كنوني تخصيص ۲۵ ميليارد ريال نشان از توجه ويژه شهرداري مباركه به اين اثر تاريخي است.

عمراني گفت : چشم انداز زيبايي كه آثار باستاني شهرستان مباركه دركنار سواحل زيباي زاينده رود دارد ظرفيت گردشگري آن را فزوني بخشيده است.

وي به اهميت وجود اين ساختمان‌ها در شهرها مبارکه اشاره كرد و افزود: وجود اين ساختمان‌ها در شهرها نمايان گر مباحث فرهنگي در سطح شهر است و مسئولان امر بايد در راستاي حفظ و مرمت اين ساختمان‌هاي تاريخی تلاش كنند.

مديرعامل شركت عمران و مسكن سازان استان اصفهان با بيان اينكه خانه‌هاي تاريخي نمادي از تاريخ و فرهنگ شهر است، تصريح كرد: حفظ و مرمت ساختمان‌هاي تاريخي امري مهم و ضروري است.

وي با بيان اينكه نبايد با بي‌تفاوتي از كنار ساختمان‌هاي تاريخي و ميراثي به عنوان ميراث شهر عبور كنيم، افزود: اگر با بي‌تفاوتي از كنار اين موضوع عبور كنيم، شايد در آينده ساختمان‌هاي ميراثي و تاريخي با وضعيت نا‌مناسبي مواجه شوند.

وي با اشاره به تجربيات احياء اماكن تاريخي در ساير شهرها گفت: به منظور هم افزايي و مشاركت مؤثر سازمان ميراث فرهنگي با شهرداري ها و شوراي اسلامي شهرها، سلسله برنامه هايي تنظيم شده تا مجموعه راه حل ها و مشوق هاي حمايت از مالكان اماكن تاريخي به شور و مشورت گذاشته شده و با توافق و تفاهم هاي اجرايي مراحل اوليه اين طرح ها محقق شود.

شهردار مباركه در این بازدید بيان کرد: درنظر داريم قلعه نهچير را به قطب گردشگري تبديل كنيم.

شرفا با تاكيد براينكه نبايد همه هزينه‌هاي اجراي طرح‌ها به عهده شهرداري باشد تصریح کرد: پتانسيل شهرداري محدود است اما بايد نگاهمان را در زمينه ايجاد درآمد پايدار به سمت استفاده از ظرفيت‌هاي مردمي ببريم .

وی به ظرفيت بالاي مباركه در اين بخش اشاره كرد و گفت: ما بايد زمينه لازم را فراهم كنيم تا سرمايه گذاران از سرمايه ‌گذاري در اين شهر اطمينان داشته باشند.

شهردار مبارکه با اشاره به اينكه بسياري از كشورهاي دنيا براي توسعه و ترويج گردشگري روستايي سرمايه گذاري هاي فراواني صورت داده اند، افزود: در كشور ايران و به ويژه استان اصفهان نيز استفاده از اين راهبرد در دستور كار ارگانهاي دولتي و بخش خصوصي قرار گرفته است.
انتهای پیام/