در دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س)مبارکه:

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا،فرماندار شهرستان مباركه  در اين آيين گفت : امروز به واسطه سوء تدبيرها، تصميم‌گيري‌هاي غيرعالمانه و فقدان مديريت جامع با مشكلات فراواني مواجهيم و در بحث محيط زيست در سال‌هاي اخير با وضعيت بدتري روبه‌رو شده ايم، در حالي كه زندگي در شهرها بايد با كيفيت مطلوب سلامت و نشاط، براي كار و تفريح و عبادت همراه باشد تا انسان بتواند زندگي مؤمنانه را در شهري آرماني تجربه كند.
سيد محمد علي احمدي گفت : براي اين مهم بايد هم از مسئولان شهرهاي بزرگ و كوچك و هم از آحاد جامعه خواست تا براي حرمت محيط زيست و طبيعت گام‌هايي بردارند.
وي افزود : كارشناسان معتقدند كه كشور از سال ۱۳۷۵ به جهت تراكم جمعيتي و فعاليت اقتصادي، مرز توان تحمل طبيعي يا ظرفيت زيستي خود را رد كرده است و هر چه ساخت و ساز جديد، توسعه جمعيتي و فعاليت انساني و اقتصادي در آن رخ دهد بهره‌كشي و فشار خارج از حد به منابع آب، خاك و هواي اين شهر است.
فرماندار شهرستان مباركه گفت : در واقع آنچه امروز به عنوان آلودگي هوا در شهرهاي بزرگ و به ويژه تهران شاهديم و آسيب‌هاي زيادي كه از جنبه سلامتي و اقتصاد به شهرها و شهروندان وارد مي‌كند از مصاديق بي‌توجهي به اعتدال و ميزان و مسئوليت‌هاي انساني ماست.
احمدي گفت : اراده جدي اكنون براي تغيير اين شرايط در دولت و همزمان در مجلس شوراي اسلامي شكل گرفته است و مصمم هستيم با همكاري همه دست اندركاران برنامه‌اي جامع و علمي محقق شود.
فرماندار شهرستان مباركه با بيان اينكه معضلات محيط زيست ايران اكنون بسيار گسترده و متعدد شده است اظهار داشت : خشك شدن تالاب‌ها و درياچه‌ها، آلودگي رودخانه‌ها و آب‌ها، پسماندها و زباله‌ها و محل دفن آنها، تشعشعات و امواج، ريزگردها، تخريب جنگل‌ها و مراتع، نابودي حيات وحش و فرسايش خاك و سواحل درياها نشان دهنده بي‌توجهي ما و گذشتگان به نعمات و الطاف الهي است.
وي گفت : امر به معروف و نهي از منكر مسئولان در حيطه حفاظت از محيط زيست، علاوه بر اين‌كه مي‌تواند توسعه دهنده اخلاق زيستي و همزيستي انسان و طبيعت شود، ما را به ايجاد شهرهاي ايماني و اسلامي رهنمون مي‌كند.