به گزارش مبارکه نا  ،  اما بر خلاف این واقعیت، چگونگی انتشار اخبار گروگانگیری این استرالیایی در رسانه های غربی، نشان می دهد که آنها در صدد پنهان کردن سال ها حمایت جدی استرالیا از این متهم فراری تحت تعقیب اینترپل هستند و همزمان با مطرح کردن تابعیت سابق گروگانگیر، به دنبال سوءاستفاده از این […]

به گزارش مبارکه نا  ،  اما بر خلاف این واقعیت، چگونگی انتشار اخبار گروگانگیری این استرالیایی در رسانه های غربی، نشان می دهد که آنها در صدد پنهان کردن سال ها حمایت جدی استرالیا از این متهم فراری تحت تعقیب اینترپل هستند و همزمان با مطرح کردن تابعیت سابق گروگانگیر، به دنبال سوءاستفاده از این مساله هستند تا این اقدام به ظاهر فردی را به برداشت از اسلام و مسلمانان ایرانی ارتباط دهند در حالیکه فرد گروگانگیر پسش از برخورداری در سایت خود رسما اعلام کرده بود«من شیعه نیستم».

تقویت این جریان خبری رسانه های غربی هنگامی پررنگ تر می شود که بدانیم جمهوری اسلامی ایران به طور رسمی از حدود دو دهه قبل از پلیس بین الملل (اینترپل) درخواست کرده بود که این مجرم فراری را به تهران بازگرداند تا به مجازات برسد، اما با حمایت دولت استرالیا به این فرد پناهندگی داده می شود و پلیس سیدنی حتی پس از ارتکاب قتل، او را آزاد می گذارد.

پلیس استرالیا روز دوشنبه 24 آذر پس از خاتمه حادثه گروگان گیری در سیدنی در باره فرد گروگان گیر اعتراف کرد «محمدحسن منطقی» که نام خود را به «شیخ هارون» تغییر داده و لباس روحانیت بر تن می کرد، متهم است که با همدستی همسر فعلی، زن سابق خود را به قتل رسانده و جسد وی را سوزانده، اما با قرار وثیقه از زندان آزاد شده است.

سایت اینترنتی روزنامه استرالیایی The Age نوشت که این تبعه استرالیایی ایرانی تبار به حدود 50 مورد تعرض جنسی نیز متهم است. گروگان گیر 17 نفر از زنان و مردان را در کافه «لینت» سیدنی پایتخت استرالیا به گروگان گرفت که پس از 16 ساعت با حمله پلیس به این کافه و کشته شدن 3 تن از جمله فرد گروگان گیر و زخمی شدن 5 تن، آرامش به کافه لینت بازگشت.

شبکه تلویزیونی بی بی سی انگلیس و پایگاه اینترنتی این شبکه رادیویی و تلویزیونی در این باره اعلام کرد که صبح دوشنبه به وقت گرینویچ گزارش شد که فرد مهاجم به عنوان یک مهاجر ایرانی شناسایی شده است. در گزارش های این شبکه رادیویی و تلویزیونی به درخواست ایران از پلیس بین الملل برای بازگرداندن وی اشاره نشده است.

بی بی سی همچنین از خواسته های گروگان گیر گزارشی منتشر نکرد، اما گزارش داد که وی در جریان گروگان گیری خواسته است تا پرچم سیاه گروه تروریستی داعش به دست او رسانده شود.

رادیو «فردا» وابسته به آمریکا نیز مسیری تقریبا مشابه بی بی سی را برای معرفی طی کرد و گزارش داد: منابع پلیس استرالیا روز دوشنبه 24 آذر، فرد گروگان گیر را یک پناهنده 50 ساله ایرانی معرفی کردند که سوابق متعدد خلافکاری نزد پلیس استرالیا دارد.

به گزارش رسانه های استرالیا، او «محمد حسن منطقی» نام دارد ولی خود را «شیخ هارون» می نامد و لباس روحانیت شیعه می پوشد.

رادیو فردا با وجود آن که در گزارش خود تصریح کرد که سوابق متعدد خلافکاری نزذ پلیس استرالیا دارد، اما مانند بسیاری از رسانه های دیگر که خبر گروگان گیری را منتشر کرده اند، مخاطبان خود را در جریان این واقعیت قرار نمی دهد که او یک تبعه استرالیایی است و از دو دهه قبل از ایران گریخته است و با حمایت دولت سیدنی به ایران بازگردانده نشده است.

با وجود آن که سوابق و شرایط روحی – روانی این فرد که نزدیک به دو دهه قبل به استرالیا پناهنده شده بود، مکررا با مقامات استرالیا مطرح شده بود و وضعیت او برای مسئولان این کشور روشن شده بود، اما دولت استرالیا از وی حمایت کرد و پلیس این کشور پس از اتهام های متعدد و مکرر از جمله قتل، او را از زندان آزاد می کند.