در بعضی از سازمان‌ها از وایبر به عنوان ابزار ارتباطات داخلی استفاده شده و برخی از ادارات، ‏اطلاعات خود را از این طریق رد و بدل می‌کنند.

وایبر یک نرم‌افزار پیام‌‌رسان برای تلفن‌های هوشمند است که توسط شرکت Viber Media ساخته شده است که با نصب این نرم افزار و دسترسی به اینترنت می توان توسط موبایل به صورت رایگان صحبت کرد و همچنین MMS یا SMS فرستاد.

با توجه به اینکه فیلم‌های زیادی از طریق این نرم افزار جا‌به جا می‌شود و همچنین اطلاعات افراد به صورت شبکه ای و گسترده جا‌به جا‌ می شود، عده ای از کارشناسان این نرم افزار را یک نرم افزار جاسوسی می دانند.

شنیده ها حاکی از آن است که در برخی از نهادها، سازمانها و ادارات دولتی رسما از وایبر به عنوان اتوماسیون داخلی استفاده کرده و اطلاعات مهم درون سازمان خود را از این طریق به مدیران و کارمندان منتقل می کنند.

بر اساس این گزارش تعداد زیادی از کارمندان به نسخه کامپیوتری وایبر روی آورده اند و از این نرم افزار بر روی سیستم های خود استفاده می کنند.

این در حالی است که چندی پیش وایبر فیلتر و دوباره رفع فیلتر شد و کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هنوز نتوانسته است تصمیم نهایی درباره فیلتر یا باز بودن این شبکه اجتماعی را بگیرد.

نکته‌ای بسیار جالب و قابل تامل کشور تولیدکننده و موسس این نرم‌افزار است. گرچه مرکز اصلی شرکت وایبر در قبرس است، اما خاستگاه آن‌ جایی نیست جز سرزمین‌های اشغالی؛ سرور مرکزی وایبر در خاک سرزمین های اشغالی است و وایبرحتی در بسیاری از کشورهای اسلامی و همچنین کشورهای لائیک فیلتر است؛ اما در ایران هنوز وایبر فیلتر نیست.

خاطر نشان می شود موسس و مدیر وایبر، تالمون مارکو، افسر رژیم صهیونیستی و معاون وی ایگور ماگازینیک همکار او در ارتش است.

تالمون مارکو Talmon Marco یک تاجر آمریکایی-اسرائیلی است. وی در سرزمین‌های اشغالی بدنیا آمده و به عنوان افسر ارشد اطلاعات ارتش مرکز فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی کار کرده است.

بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی، یکی از واحدهای زیرمجموعه سرویس جاسوسی این رژیم، موساد است.

به گزارش العربیه، وایبر اپلیکیشنی کاملا رایگان و بدون هیچگونه تبلیغات است، العربیه این سوال را می‌کند که چطور می‌شود نرم‌افزاری خدمات خود را به بیش از 200 میلیون نفر در جهان به طور رایگان ارائه کند؟

منبع: دانا