مدیرکل دفتر امور اجتماعی کرمانشاه:

مجتبی قبادی در کرمانشاه، اظهار کرد: ستادی تحت عنوان صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی به ریاست وزیر کشور و همکاری 22 دستگاه اجرایی پیرامون دو محور حقوق شهروندی و عفاف و حجاب در حال فعالیت است.

وی افزود: در سال گذشته مصوبات و برنامه‌های دوازده‌گانه این ستاد به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد که پس از انجام ارزیابی عملکرد، نتایج به وزارت خانه کشور ارسال شده است و ابلاغیه‌ این ستاد با برخورداری از مباحث عفاف و حجاب تا اوایل مرداد ماه به استان‌های سراسر کشور ابلاغ می‌شود.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری استان کرمانشاه بیان کرد: برنامه‌های ابلاغ شده با موضوع عفاف و حجاب از مصوبات شورای فرهنگ عمومی و شورای عالی امنیت ملی است که در آن وظایف دستگاه‌های مختلف مشخص شده است.

قبادی با بیان اینکه برخورد با مقوله بدحجابی نیازمند همکاری و هماهنگی است افزود: در این رابطه برخی از دستگاه‌های اجرایی نظیر نیروی انتظامی و ارشاد اسلامی علاوه بر وظایف درون سازمانی، وظایفی برون سازمانی نیز بر عهده دارند.

وی با اشاره به لزوم تفکیک بدحجابان جامعه به منظور نحوه برخورد با آنان گفت: برخی هنجارشکنانه و از روی تعمد اقدام به بدحجابی می‌کنند که برخورد قهری در مواجهه با این گروه الزامی است و برخی دیگر از روی ناآگاهی و ضعف اعتقادی پوشش مناسبی ندارند که باید با آموزش و تذکر لسانی با آنان برخورد شود.

وی با تأکید بر لزوم انجام تذکر لسانی در جامعه افزود: مردم باید امر به معروف و نهی از منکر را امری واجب در برخورد با پدیده بدحجابی قلمداد کنند و هر آنچه که در قانون برای مقابله با بدحجابی وضع شده می‌بایست عملیاتی شود که در این زمینه ورود گشت ارشاد براساس قانون ضروری است.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: پوشش نامناسب بانوان و آقایان در بلندمدت آثار سویی بر جامعه بر جای می‌گذارد و در حال حاضر نیز یکی از دلایل افزایش آمار طلاق بدحجابی برخی زنان است.
منبع:قدس آنلاین