سید حمید روحانی با اشاره به شخصیت آقای هاشمی گفت:وی انقلابی نیست و خود آقای هاشمی در کتاب آقای زیباکلام تحت عنوان “هاشمی بدون روتوش” صریحاً می‌گوید که اگر شاه به اصل دوم متمم قانون اساسی عمل می‌کرد و مقداری فشار و استبداد را کم می‌کرد احتیاجی به انقلاب نبود.

حجت الاسلام سید حمید روحانی روز گذشته در جمع دانشجویان و مردم شهرستان جیرفت اظهار داشت: دنیای سیاست، دنیای شعار نیست و آنها که فکر میکنند اگر با صدای بلند و با درشتی با دیگران صحبت کنند در دنیا پیروز میشوند، مسائل سیاسی را خوب نمیشناسند. البته اگر قصدمان تعامل باشد، نه تقابل، سیاست این دولت تعامل است… اگر مبنا تعامل سازنده باشد میدانیم که تعامل سازنده راه خود را دارد و دولت این راه را به خوبی میشناسد.

وی پیرامون سخنان رئیس جمهور در گزارش تلویزیونی چندی قبل نکاتی بیان داشت:رییس جمهور محترم حتما میدانند که تعامل میان دو طرف معنا پیدا میکند، اگر قرار باشد یک طرف دم از تعامل بزند و طرف مقابل به اصول و موازین تعامل پایبند نباشد، پیوسته عربده بکشد، تهدید نظامی کند، با قلدرمآبی، گستاخی، زورگویی و فشار برخورد کند، با شماتت و اهانت و تحقیر موضع بگیرد، به قراردادهای فیمابین بها ندهد و آن را نادیده بگیرد، این نه تنها تعامل نیست، بلکه انظلام است، ذلت پذیری است.

روحانی افزود:در برهه ای که شیطان بزرگ و همدستان او هر روز به نحوی به ملت ایران اهانت میکنند، اتحادیه اروپا علیه ایران اعلامیه صادر میکند، تروریست های منافق را که بیش از ۱۷هزار نفر از مردم ایران را به شهادت رسانده اند مورد حمایت قرار میدهد، وزارت دارایی انگلیس پانزده مقام ایرانی را از ورود به انگلستان منع میکند. امریکا از دادن ویزا به نماینده ایران در سازمان ملل خودداری می ورزد و بنیاد علوی را توقیف میکند و رسما اعلام میدارد که حق هسته ای ایران را به رسمیت نمیشناسد در چنین شرایطی سخن از تعامل، خودفریبی و تجاهل است.

وی خاطرنشان کرد:ملت ایران اینگونه تعامل را نمیخواهد وگرنه انقلاب نمیکرد این گونه تعامل یکسویه و ذلت بار ارزانی دولتهایی است که مبعوث ملت ها نیستند، دست نشانده اند و راهشان از ملت جداست.

رئیس بنیاد دانش پژوهی و دانش نامه انقلاب اسلامی گفت:ما در درازای زندگی خود اینگونه تعامل یکسویه را از رژیم ها و دولت های دست نشانده و خودفروخته فراوان دیده و امروز نیز می بینیم، شاه، ملک حسین، ملک حسن، ملک فیصل، ملک خالد، انورسادات، حسنی مبارک و بسیاری دیگر از رژیم های دست نشانده که پایگاه مردمی نداشتند و از پشتیبانی مردم برخوردار نبودند، دنباله روهای این گونه تعامل بودند و در برابر قلدرمآب های دنیا به هر ذلت و خواری و فضاحت و رسوایی با دستاویز «تعامل» تن می دادند و شرافت و عزت و هویت کشور و ملت خویش را سودا می کردند تا تاج و تخت و مقام و قدرت را از دست ندهند.

وی بیان داشت:امروز نیز ملک عبدالله ها، اردوغان ها، امیرها و در واقع اسیرهای منطقه نیز دنباله رو چنین تعاملی هستند. محمود عباس (ابومازن) در فلسطین اشغالی چون قصد تعامل دارد، نه تقابل و سیاست تعامل سازنده را دنبال می‌‎کند! در برابر قلدرمآبی ها، تجاوزگری ها و زورگویی های رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ دم فرو می بندد، زور میشنود، در برابر نقض قراردادها از سوی صهیونیست ها نفس نمی کشد و هر روز شاهد تجاوز دشمن به خاک و جان و مال و ناموس سرزمین و ملت خویش است.

سید حمید روحانی در ادامه افزود:آقای رییس جمهور به گونه ای از تعامل سخن می گوید که انگار جهان استکباری گوش به زنگ تعامل با ایران است و هرگاه ایران به قصد تعامل بر سر میز مذاکره برود طرف مقابل هم بی چون و چرا به همین قصد به پای میز مذاکره می نشیند! آیا صرف قصد رییس جمهور ایران برای تعامل کافی است؟ و به آگاهی از قصد و غرض طرف مقابل نیازی نیست؟ باید دانست نظام جمهوری اسلامی در درازای سی و اندی سال گذشته همواره دنبال تعامل و احترام متقابل با دنیا بوده است و با کشورهایی که خوی درندگی و تجاوزگری ندارند ارتباط حسنه ای داشته و دارد اما کیست نداند که جهانخواران و در رأس آن شیطان بزرگ نمی توانند با دولت ها و نظام های مردمی تعامل داشته باشند مگر آنکه آن رژیم از قدرت فائقه ای برخوردار باشد که در برابر آن ناگزیر شوند به تعامل تن دهند

وی تاکید کرد:آقای رییس جمهور در گفتگوی تلویزیونی به خود بالیده اند که بله، دولت راه این تعامل را می شناسد! انگار راه جدیدی را کشف و ابداع کرده اند! که دیگران را توان آن نباشد! چنانکه اشاره شد این گونه تعامل یکسویه و ذلت بار ارزانی دولت هایی است که مبعوث ملت ها نیستند و راهشان از مردم جداست و دیگر اینکه این گونه تعامل و تفاهم را ملی ـ مذهبی های کشور ما بهتر بلدند و از آن شناخت دارند و اگر قرار باشد ملت ایران خدای نخواسته و بر فرض محال به این گونه تعامل یکسویه و ذلت بار تن دهد آن را به کسانی واگذار می کند که به اصطلاح در این زمینه کاردانند! و بی تردید از جناب آقای دکتر شیخ حسن روحانی برای تسلیم پذیری، ذلت پذیری و در یک کلمه وادادگی بیشتر مهارت دارند و صد البته به علت کارشناسی و آزمودگی در این تعامل یکسویه و ذلت بار کمتر از جناب رییس جمهور تازه کارکلاه بر سرشان می رود و شاید در برابر تقدیم و تسلیم همه سرمایه های ملی این گونه دست خالی بازنگردند و بیشتر از پستانکی که امروز رییس جمهور برای ملت ما به ارمغان آورده اند صدقه و صدقاتی از دشمن بازستانند!

وی اظهار داشت:ایشان باید بدانند که دوران این گونه ترفندها برای بیرون راندن ملت از صحنه به سر آمده است. ملت قهرمان پرور و آگاه ایران با انقلاب شکوهمند اسلامی این گونه شگردها و شیوه های زورمدارانه را به زباله دان تاریخ افکنده است. ملت ایران هیچ گاه و هرگز از این نگران نیست که تحریم ها از میان نرود بلکه از این نگران است که این تحریم ها به قیمت برباد رفتن حیثیت، شرافت عزت و استقلال کشور و ملت برداشته شود.

روحانی با اشاره به شخصیت والای رهبر انقلاب اسلامی امام خمینی افزود: امام خمینی در رسالت خود چیزی که جنبه مادی داشته باشد در نظر نگرفت و به وظیفه الهی میاندیشید و حتی اکراه داشت که از ایشان تجلیل شود تا این حد خدا محوری در امام راحل جلوه داشت.

وی با بیان اینکه هر چه انسان بیشتر خدایی شود، مردمی تر میشود و عشق مردم در دل او جلوه گر میشود، خاطرنشان کرد: کسانی که شعار مردم میدهند اما زمانی که به قدرت میرسند، مردمی نیستند، دروغ میگویند.

رئیس بنیاد دانش پژوهی و دانش نامه انقلاب اسلامی گفت: نهضت امام راحل با اتکای بر مردم بود و مردم را محرم راز میدانست و با مردم صداقت داشت و بعد از انقلاب اسلامی هر گاه یکی از مسئولان گزارش اقدامی را در نقطه ای از کشور میداد، خوشحال میشود و آرزوی خدمت رسانی به مردم را داشت و در همین راستا بنیاد شهید، جانبازان، مسکن و … تشکیل شدند.

روحانی با بیان اینکه امام خمینی جز خداوند متعال کسی را صاحب قدرت نمیدانست و اعتقاد داشت که آمریکا در برابر قدرت الهی قدرت نیست، عنوان داشت: امام چون مردمی بود به افکار مردم احترام میگذاشتامام بنی صدر را قبول نداشت اما زمانی که مردم او را انتخاب کردند امام از افکار مردم حمایت میکرد و پیرو رأی مردم و رأی اکثریت بود و نمیخواست در مسائل مختلف استبداد فردی به وجود بیاید.

وی بیان داشت: امام خمینی چون به جز خدا کسی را قدرت نمیدانست، اعدام سلمان رشدی را بدون هیچ ترسی اعلام کرد که بعد از این اعلام ۱۱ کشور اروپایی سفرای خود را از ایران فرا خواندند اما بعد از مدتی با عذرخواهی این سفیران به ایران بازگشتند.

روحانی ادامه داد: مقام معظم رهبری هم این ویژگیهای امام راحل را دارند و یکی از نعمتهایی است که خداوند بعد از ارتحال امام خمینی به ما داده است که در همه مسائل یک تنه در مقابل همه ایستاده است، امام راحل وقتی در برابر قدرتها میایستاد برخی مسئولان که موافق نبودند به اجبار حمایت میکردند اما امروز بسیاری از افراد که مست قدرت هستند وضعف ایمان دارند، مخالف میکنند و ایشان یک تنه در برابر دشمنان ایستاده اند.

وی خاطرنشان کرد: در جریان فتنه ۸۸ تزلزلی در برخی مسئولان افتاده بود و خود را در این فتنه در برابر دشمن باختند و نگران بودند اما مقام معظم رهبری یک تنه در برابر آنها ایستادند، جریانی که استکبار جهانی در آن نقش داشت و اما مقام معظم رهبری در برابر آن ایستاد و این فتنه را خنثی کرد.

روحانی تصریح کرد: استاد مرتضی مطهری هم ویژگیهای امام راحل و مقام معظم رهبری را داشت، خدایی بود و در راه رسالت خود هرگز پروا نمیکرد که این کار به نفع او است یا به ضرر او است، کتاب حقوق زن را نوشت و از دو طرف روشنفکر مأبها و تحجرگراها تحت فشار بود.

رئیس بنیاد دانش پژوهی و دانش نامه انقلاب اسلامی با اشاره به ویژگی افراد فرصت طلب گفت: کسانی فرصت طلب هستند که ابتدا با انقلاب بودند اما بعد خسته شدند، کسانی هستند که خود را صاحب انقلاب میدانند و و گمان میکنند، تعیین کننده هستند که مثلا چه زمان مردم مرگ بر آمریکا بگویند و چه زمان نگویند و رهبر و ملت هم باید پیرو آنها باشند و خود در صدر قدرت باشند.

روحانی افزود: افراد فرصت طلب کسانی هستند که از ابتدا با انقلاب نبودند و امروز میگویند که باید دنبال عقلانیت باشیم و عقلانیت این است که باید تسلیم آمریکا باشیم و با او کنار بیایم این یعنی اینکه امام خمینی، شهدا و … از روی احساسات تسلیم آمریکا نشدند و مانند برخی مهرههای شرف فروخته در کشورهای اسلامی که در برابر آمریکا ذلیل هستند، باشیم.

وی بیان داشت: این افراد امروز مقدسات ما را زیر سئوال میبرند، امروز مرگ بر آمریکا مانند لعن بر یزید است اما آنها این را خلاف عقلانیت میدانند و این خطر است، اینکه مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری در مسائل فرهنگی هشدار دادند این است که خطر از خود ما است.

روحانی گفت: امام راحل بارها بیان داشتند که دشمن نمیتواند به این مملکت آسیبی برساند، مگر اینکه از درون این خطر باشد، امروز افرادی راه افتادند تا آرمانهای امام راحل را کم رنگ کنند و پشت پرده خیانت میکنند اما ما وظیفه داریم از خون شهدا و راه امام خمیی دفاع کنیم، اگر در برابر این نقشه کوتاهی کنیم خون شهدا را پایمال کرده ایم.

وی با بیان اینکه نباید بگذاریم این افکار شیطانی در کشور ما رسوخ کند، اظهار داشت: مسئولان توان مدیریت و اداره کشور را ندارند و بهانه تحریمها را میآورند، ۹۰ درصد مشکلات ما ناشی از بی تدبیری است.

روحانی ادامه داد: میگویند میخواهیم با دنیا تعامل داشته باشیم، ایران اسلامی همیشه با دنیا تعامل داشته است، اما آنچه استکبار جهانی میگوید زور است و تعامل نیست، پذیرقتن خواسته های دشمن و فحش و تهدید دشمن تعامل نیست، ملت ما حاضر است بینان باشد اما ذلیل نباشد و اقتدار و عزت خود را حفظ کند.

سید حمید روحانی در پاسخ به سوالی پیرامون شخصیت آقای هاشمی اظهار داشتند: آقای هاشمی انقلابی نیست و خود آقای هاشمی در کتاب آقای زیباکلام تحت عنوان هاشمی بدون روتوش صریحاً می‌گوید که اگر شاه به اصل دوم متمم قانون اساسی عمل می‌کرد و مقداری فشار و استبداد ر کم می‌کرد احتیاجی به انقلاب نبود، بنابراین ایشان روحیه انقلابی نداشت و در حقیقت در هاشمی رفسنجانی بیشتر اندیشه‌های لیبرالیستی تشدید بود تا روحیه انقلابی که در نهایت خواه و ناخواه با یک انقلاب مواجه شد و آقای هاشمی احساس می‌کند در میان مردم پایگاهی ندارد.

همچنین وی در پاسخ به سوالی دیگر از درباره ارتباط آقای هاشمی با آل سعود بیان داشتند:آقای هاشمی رفسنجانی نسبت به این رژیم سعودی فاسد گرایش دارد و حتی در یکی از مصاحبه‌هایش گفته که اگر ما با این دولت سعودی رابطه حسنه داشتیم آمریکا نمی‌توانست ما را تحریم نفتی کند. خب ببینید این حرف چقدر پوچ و بی‌مایه است و نشان می‌دهد این حالت زمانی است که یک انسان پایگاه مردمی خود از دست داده و سعی می‌کند به جایی وابسته باشد. و آقای هاشمی رفسنجانی درحال حاضر می‌خواهد آن اندیشه‌های سازشکارانه لیبرالیستی خود را پیش ببرد و بالاخره یک سکوی پرشی و توجیهی برای خود درست کند
منبع:دانا