بازی ضد ایرانی “اسپلینتر سل” در یک مجتمع تجاری اردبیل براحتی توزیع می شود.

پای بازی ضد ایرانی “اسپلینتر سل” به شهر اردبیل هم رسیده و این بازی در یکی از مجتمع های تجاری این شهر دست به دست می شود.

بر اساس این گزارش در حالی بازی ضد ایرانی” اسپلینتر سل” هم اینک در “مجتمع تجاری صفویه اردبیل” بدون هیچ محدودیتی توزیع می شود که طبق اعلام بهروز مینایی مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای از اوایل سال 92 بازی اسپلینتر سل، بلک لیست و چند بازی آمریکایی به خاطر نقض ارزشهای ایرانی اسلامی در فهرست بازیهای غیرمجاز قرار گرفته اند؛البته در این میان هم از ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی که مسئولیت نظارت و توزیع بازیهای رایانه ای را در سطح بازار عهده دار است خبری نیست.

سری بازی‌های “اسپلینتر سل” که همیشه استقبال منتقدان و بازیبازها همراه بوده، داستان ماموری امنیتی به نام سم فیشر را روایت می‌کند که برای انجام ماموریت‌های مخفی آژانس امنیت ملی آمریکا به گوشه و کنار دنیا می‌رود.

این سری بازی‌ها که با الهام از داستان‌های “تام کلنسی” نویسنده‌ی مشهور رمان‌های جاسوسی آمریکایی طراحی شده، همیشه با زمینه‌های سیاسی همراه ‌بوده و پیش از این در قسمت‌های قبلی درگیری‌های سیاسی در گرجستان، قفقاز و آسیای شرقی هم در بازی انعکاس داشته‌است.

داستان جدیدترین بازی اسپلینتر سل هم با نام “لیست سیاه” منتشر شده و به رسم سال‌های اخیر هالیوود در خاورمیانه می‌گذرد و در این بازی شما برای جاسوسی به کشورهایی نظیر لیبی , افغانستان , پاکستان , ایران و همچنین کشورهای اروپایی نظیر لندن و چند کشور در آمریکا خواهید رفت .

نکته جالب این بازی دقت سازندگان آن برروی زبان فارسی است در کشورهای پاکستان افغانستان و ایران سربازان و شخصیت های اصلی داستان به زبان فارسی صحبت میکنند و همچنین در جای جای فضای بازی دیوار نوشته هایی به زبان فارسی به چشم میخورد که جالب توجه است .

اما شرایط موجود که در آن تولید هزاران بازی‌ رایانه‌ای در دستور کار دشمنان قرار دارد و به نوعی سعی در دور کردن کاربران مسلمان از اسلام و شیعه‌بودن‌شان دارد، ایجاب می کند که متولیان بازی‌های رایانه‌ای در ایران وش‌ به زنگ باشند چراکه که با کم‌کاری‌های‌شان عرصه را برای دشمن بیشتر کرده‌اند.

طبق نظر کارشناسان بازی‌های رایانه‌ای مهم‌ترین ابزاری است که به نوعی می‌تواند در انتقال فرهنگ و نابودی آن مؤثر باشد، بنابراین تخصیص اعتبارات مناسب به حوزه بازی‌های رایانه‌ای و تولید بازی‌های با کیفیت باید در دستور کار مسئولین فرهنگی قرار بگیرد.

منبع: سبلانه