مالزی که توانسته است به عنوان یک کشور اسلامی در صنعت تولید و صادرات روغن نباتی و صنعتی در میان کشورهای مسلمان رتبه نخست را کسب کند ، درعملی سئوال بر انگیز اقدام به تولید روغن هایی با استفاده ازچربی های خوک نموده است.

بنا به تحقیقات مهندس یوما ناکومورا (Yuuma Nakamura ) ؛ متخصص ژاپنی تغذیه و تایید مهندس یوشیدا (Yoshida) ؛ کارشناس علوم آزمایشگاهی در کیوتو ، روی چند قلم از روغن های تولیدی مالزی در جوهور (Johor) ،سلانگور (Selangor)و کوالالامپور (Kuala lampur)، اعلام کرده اند که شرکتهای این کشور به طور گسترده از چربی خوک در تولید روغن های خود استفاده می کنند و دولت مالزی نیز بدون توجه به نجس بودن گوشت خوک ، از این اقدام شرکت های خود به منظور حفظ بازار، حمایت کرده اند.

دولت مالزی در این زمینه اقدام به احداث مزارع و چراگاه های متعددی برای پرورش خوک کرده است و معتقد است روغن خوک طول مدت نگهداری مواد اولیه صنعتی را افزایش می دهد و با این رونق این صنعت میتواند علاوه بر تامین گوشت و روغن مورد نیاز مسیحیان داخلی نسبت به صادرات آن به سایر کشورها نیز اقدام نمود.
پس از افشای این راز توسط مهندس ژاپنی ، شرکتی که این نوع محصولات را تولید میکرد اقدام به اخراج کارمند ژاپنی خود مینماید و تهدید می کند که چنانچه وی و یا همکار او در کیوتو نسبت به انتشار این یافته ی خود اقدام کنند ، از طریق مراجع بین المللی محکوم به پرداخت غرامت سنگینی خواهند شد.
شایان ذکر است استفاده از چربی خوک در صنایع روغن سازی مالزی قبلا ممنوع بوده ولی متاسفانه در حال حاضر علاوه بر مراکز فساد کوالالامپور ، برخی رستورانهای این شهر نیز به صورت غیر رسمی اقدام به سرو گوشت خوک میکنند .
نکته ی عجیب آنکه برخی مولوی های مالزی معتقد به حلال بودن گوشت خوک می باشند.

منبع:شبکه اطلاع رسانی دانا