کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد؛

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، یک کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگویی با بیان اینکه جناح‌های موجود در جامعه ما به ویژه اصلاح‌طلبان به دنبال انتخاب گزینشی از احادیث و آیات هستند تا با سیاست‌های آن‌ها هم‌خوانی داشته باشد، اظهار کرد: در صحبت‌های مقام معظم رهبری پیرامون آتش به اختیار یک عده سوءاستفاده کرده و تفسیرهایی کردند که حرکت را به انحراف می‌کشانند.

مهدی طالب العلم، با اشاره به حرکت روز قدس در تهران، گفت: یک عده در این روز تحت تأثیر احساسات و یا تحت یک برنامه از قبل طراحی شده برای مظلوم نمایی رئیس جمهور یک سری حرکت‌هایی انجام دادند که بهانه‌ای شد برای آن‌هایی که آن را به سخنان مقام معظم رهبری مربوط دانستند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بر این اساس صلاح دانستند در روز عید سعید فطر مسئله را بیشتر باز کردند.

تاکید رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از مدیون کردن حزب الله
این کارشناس با اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری که این حرکت به معنای هرج‌ومرج نبوده، تصریح کرد: رهبری تاکید ویژه‌ای بر این نکته داشتند که نباید قشر حزب‌اللهی مدیون بشوند؛ برخی یک سری اقداماتی انجام می‌دهند که قشر حزب‌اللهی را مدیون طرف مقابل کرده و قشر حزب‌اللهی جلوی این حرکت را گرفتند.

فرمایش های رهبری برای جلوگیری از سواستفاده جناح مقابل افراد حزب اللهی بود
طالب العلم با بیان اینکه سخنان حضرت آقا به منظور جلوگیری از سوءاستفاده جناح مقابل از رفتار افراد حزب‌اللهی بود، عنوان کرد: اصل مطلب در این رابطه صحبت‌های روز ملاقات رهبر معظم انقلاب با جوانان بود و در این روز توضیحات بیشتر را بیان کردند.

وی با بیان اینکه تمام نهادهای فرهنگی ما از ارشاد، صداوسیما و حوزه‌های علمیه نوعی حالت خمودی پیدا کرده‌اند، گفت: این نهادها یا نمی‌خواهند و یا به نوعی عمل می‌کنند که در حد و اندازه فعالیت‌های فرهنگی مورد نیاز جامعه ما نیست به طوریکه تنها انتقادی کرده و می‌روند.

به گفته وی، ارائه طرح یا پیشنهاد و یا پافشاری بر موضوعی در نهادهای فرهنگی ما وجود ندارد و حالت انفعالی پیدا کرده‌اند.

تبیین مسائل روز، مهم ترین وظیفه قشر نخبه در فرمان آتش به اختیار
کارشناس مسائل سیاسی، بهترین و مهم‌ترین وظیفه قشر نخبه در برابر این شعار را تبیین مسائل روز جامعه دانست و تصریح کرد: ما در بسیاری از مسائل دچار نوعی حالت گنگ شده که حقیقت مخفی مانده است و دشمن هر روز در این زمینه دست به اقدامی می زند.

وی ادامه داد: برای مثال یک روز صحبت‌های آقای منتظری را پخش کرده، روزی بر روی اعدام چندین هزار تن اشاره کرده و هر روز به صورتی گذشته نظام را زیرسوال برده و آن را محاکمه می‌کنند؛ این نکات اگر در جامعه تبیین نشده و به اصطلاح استخوان لای زخم بماند بسیاری از نظرات و افکار تغییر پیدا کرده و مردم نوعی دیگری فکر خواهند کرد.

دشمن در حق جلوه دادن باطل وارد است
طالب العلم با بیان اینکه دشمن در زمینه مغلطه کردن و حق جلوه دادن باطل وارد است، عنوان کرد: ما دچار نوعی فضای غبارآلودی به نام شبهه شده‌ایم که بهترین حالت برای مقابله با این فضا همان فرمان آتش به اختیار است؛ نباید بنشینیم تا تلویزیون ما برای مثال برنامه ای برای پاسخ به شبهات بسازد و آیا این برنامه مخاطب دارد و یا خیر؛ بلکه همه باید شروع کرده و شبهات را پاسخ داده شود.

وی با بیان اینکه عدم توضیح مناسب مقابل شبهات اعتقادهای مردم را تغییر می‌دهد، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب با مشاهده عدم انجام اقدام مناسب از سوی نهادهای فرهنگی ذی‌ربط مثل سازمان تبلیغات، صداوسیما، اداره ارشاد و… مانند زمان جنگ دستور دادند تا مانند زمان جنگ که هر کس هر طور توانست دشمن را دفع کرد، در حال حاضر نیز هرکس هرگونه توان دارد روشنگری کرده و مسائل را به مردم بگوید.

برخی به دنبال ایجاد خفقان در جامعه هستند
این کارشناس با اشاره به تلاش‌هایی که برای ایجاد خفقان در جامعه برای جلوگیری از انتقادها، خاطرنشان کرد: از طرف دیگر برخی این‌گونه بیان می‌کنند که رئیس جمهور یک رأیی آورده و مردم نظر این است؛ درصورتی‌که مردم دنبال حقیقت هستند.

وی اذعان کرد: زمانی که آقای خاتمی رأی آورد با وجود مخالفت شدید، مجلس اصولگرا به تمام وزرای خاتمی رأی دادند که نشان می‌دهد در برخی موارد بزرگان ما نیز منفعل می‌شود.

طالب العلم تأکید کرد: آتش به اختیار باید مردم را شبهات نجات داده و به حقایقی که در کشور می‌گذرد و برخی آن‌ها را وارونه جلوه می‌دهند نجات دهد؛ به نظر می‌رسد همه به ویژه نسل دانشجو باید در این زمینه فعال بشوند تا در شرایط جدیدی قرار بگیریم.

وی در پاسخ به خبرنگار ما که آیا صحبت‌های رهبر معظم انقلاب موجب تلنگری به نخبگان سیاسی جبهه انقلاب و نهادهای فرهنگی نمی‌شود، گفت: چرا، این صحبت‌ها به‌هرحال آن‌ها را به خودشان می‌آورد و آن‌ها نیز متوجه گله‌مندی آقا از خود می‌شوند.

عمل به فرمان آتش به اختیار، میزان ولایت مداری است
این کارشناس ادامه داد: میزان عمل به این فرمان و وارد صحنه شدن نهادها و اشخاص مختلف، میزان ولایت‌پذیری، عمل‌گرا بودن و رفاه‌طلب نبودن آن‌ها را مشخص می‌کند.

طالب العلم با بیان اینکه همان‌طور که رهبری در موضع فتنه موضع گرفته و برخی سکوت کرده و یا عکس رهبری عمل کردند، گفت: این فرمان نیز نوعی گوشزد به همه محسوب می‌شود که میزان ولایت‌پذیری آن‌ها را مشخص می‌کند.

صحبت های رهبری در آتش به اختیار اتمام حجت بود

وی صحبت‌های رهبری را نوعی اتمام‌حجت دانست و تصریح کرد: وقتی رهبر معظم انقلاب جوانان و دانشجویان را افسران جنگ نرم معرفی می‌کنند، بزرگان و سران که اولی هستند؛ امیدواریم که این‌ها در روند قبلی خود تجدیدنظر کرده و با فهم صحبت‌های رهبری حرکت‌هایی را شروع کنند.

لزوم رصد اقدام های نخبگان فرهنگی در جامعه

کارشناس مسائل سیاسی رصد اقدامات مسئولان و نخبگان در کنار تبیین مواضع در فرمان آتش به اختیار مهم ارزیابی کرد و گفت: رهبری نوعی وظیفه هم برای مسئولان و هم نخبگان جامعه است که باید در این رابطه عمل کنند.

وی در انتها با بیان اینکه فرمان آتش به اختیار تدبیری برای از مظلومیت درآوردن انقلاب است، اظهار کرد: هرچه مسائل در شبهه و فضای غبارآلود باقی بماند، برای آینده انقلاب ضرر بیشتری به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/ صاحب نیوز