داور بین المللی فوتبال ایران گفت: جام کنفدراسیون ها آخرین خوان برای قضاوت در رقابت های جام جهانی روسیه است و به همین دلیل دنبال ارائه عملکردی موفق در این رقابت ها هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا، علیرضا فغانی در گفت و گویی، درباره انتخاب تیم داوری ایران برای قضاوت در رقابت های فوتبال جام کنفدراسیون ها 2017 اظهار داشت: این رقابت ها از اواخر خرداد تا اواسط تیر 96 با حضور قهرمان قاره ها، آلمان قهرمان جهان و روسیه میزبان برگزار می شود. در جام کنفدراسیون ها آخرین امکانات کشور میزبان جام جهانی ارزیابی می شود و در واقع به نوعی این مسابقات، جام جهانی کوچک است.

وی افزود: 9 تیم اصلی برای قضاوت در این رقابت ها معرفی شده اند که از آسیا تیم داوری ایران و عربستان به روسیه می روند. همچنین روشن ایرماتوف ازبکستانی هم به عنوان یکی از هشت داور ویدیوئی به جام کنفدراسیون ها می آید.
فغانی درباره اینکه آیا در رقابت های جام کنفدراسیون ها هم شاهد درخشش و موفقیت تیم داوری کشورمان و حضور در فینال این رقابت ها هستیم یا خیر، گفت: چندان به حضور در فینال جام کنفدراسیون ها فکر نمی کنیم چراکه برای ما نخستین قضاوت در این رقابت ها اهمیت زیادی دارد و سعی می کنیم در این بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم. در واقع گام به گام جلو می رویم.
وی درمورد این که کدام داوران در جام کنفدراسیون ها قضاوت می کنند، بیان کرد: میلوراد مازیچ صربستانی، دامیر اسکومینا اسلوونیایی، داور ایتالیایی، باکاری گاساما گامبیایی، نستور پیتانا آرژانتینی، ویلمار رولدان کلمبیایی، فهد المرداسی عربستانی، مارک آمریکایی به همراه من، این رقابت ها را قضاوت می کنند.
فغانی درمورد اینکه به نظر می رسد داوران حاضر در جام کنفدراسیون ها شانس زیادی برای قضاوت در جام جهانی 2018 دارند، تصریح کرد: آخرین کلاسی که برای داوران فیفا برگزار شد را با موفقیت پشت سر گذاشتیم و به همین دلیل برای جام کنفدراسیون ها انتخاب شدیم. باید در این تورنمنت هم کارنامه خوبی به جا گذاریم چرا که جام کنفدراسیون ها به نوعی خوان آخر برای قضاوت در جام جهانی محسوب می شود.
داور فینال المپیک 2016 درمورد اینکه آیا در جام کنفدراسیون ها برای نخستین بار از قضاوت ویدیوئی استفاده می شود یا خیر، گفت: از داور ویدیوئی در رقابت های باشگاه های جهان سال 2016 استفاده شد. ضمن اینکه در مسابقات جام جهانی جوانان کره جنوبی و جام باشگاه های جهان سال 2017 هم از این تکنولوژی استفاده می شود.
انتهای پیام/ باشگاه خبرنگاران