معاون امور صنايع و اقتصاد وزارت صنعت:

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري تحليلي مباركه نا،‌ جلسه بررسي مشكلات صنايع شهرستان با حضور معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

معاون امور صنايع و اقتصاد وزارت صنعت صالحي نيا، معدن و تجارت يكي از بزرگترين مشكلات صنايع را نقدينگي بيان كرد و گفت: كمبود نقدينگي براي صنايع كشور مشكلاتي ايجاد كرده كه حل آن جزء دغدغه هاي وزارت صنعت معدن و تجارت است و رايزني كرديم كه هرچه زودتر اين مشكل هم حل شود.

صالحي نيا افزود: از ديگر مشكلات صنايع كه تاثير زيادي روي توليد داخلي گذاشته ركود در بحث فروش محصولات يا به اصلاح تحريك تقاضاست كه برخي از آن ها نوعا ذاتي هستند و برخي ديگر بستگي به واردات كالاها دارد كه براي آن هم تمهيدات و برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته كه اميدواريم هر چه زودتر اجرايي گردد.

وي به واردات كالا به كشور اشاره كرد وگفت: خوشبختانه واردات كالا در ۵ ماهه اول سال نسبت به سال گذشته كاهش چشمگيري داشته كه اين هم نويدي براي توليد كنندگان محصولات توليدات داخلي بوده و اميدواريم اين روند ادامه داشته باشد.

معاون امور صنايع به مشكلات برخي از صنايع كه در روند فعاليت هاي جاري آن ها تاثير گذار است اشاره كرد وگفت: ستاد تسهيلات استان كه به صورت هفته اي تشكيل مي شود تلاش داشته، مشكلاتي كه در اصفهان قابل پيگيري است را حل نمايد و انتظار داريم مساعدت هر چه بيشتر را با صنايع در خصوص حل مشكلات و رفع موانع توليد آن ها داشته باشند.

وي اضافه كرد رايزني خوبي با بانكها صورت گرفته و اميدواريم با تعامل با آنها علاوه بر حل مشكلات نقدينگي آنها ،زمينه توسعه آنها را فراهم نماييم وهدف ما ايجاد اميد در بين صنايع توليدي با هدف توليد وپيشرفت همراه با استمرار در آنهاست.

فرماندار مباركه علي اصغر ذاكري نيز به بيان برخي از مشكلات صنايع  بزرگ مباركه از جمله، پلي اكريل، سيمان سپاهان، فراورده هاي نسوز و ديگر صنايع مستقر در شهرك صنعتي پرداخت و گفت: شهرستان مباركه وجود حدود ۵۰۰ شركت بزرگ و كوچك در آن، به يكي از بزرگترين شهرستان ها صنعتي استان و كشور تبديل شده كه متاسفانه برخي از شركت ها در سال هاي گذشته با مشكلاتي روبرو شدند كه نيازمند مساعدت و دستورات مسئولان وزارتخانه مي باشد و انتظار داريم در اين خصوص همكاري لازم را با مديران صنايع داشته باشند.

ذاكري افزود: برخي از شركتها به خصوص صنايع پلي اكريل، دي ام تي، فولاد ماهان و شركت آبياري و آبرساني شهرستان، با مشكل سرمايه در گردش و تهيه مواد اوليه روبرو هستند كه جزء دغدغه هاي مديران شركت و مسئولان شهرستان مباركه مي باشد و انتظار داريم در اين خصوص نيز دستورات لازم اتخاذ شود.

وي تصريح كرد: اگر مشكلات صنايع و موانع توليد آن ها مرتفع مي شود علاوه بر اينكه براقتصاد شهزستان مباركه و كشور تاثير مي گذارد، مشكل اشتغال مباركه نيز به نوعي حل مي شود وچرخه فعاليت و توليد صنايع شهرستان فعال مي شود.