رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: استفاده از واکس در میوه هایی مثل مثل سیب، تاثیری بر سلامت محصول نداشته و بی مشکل است.
به گزارش مبارکه نا، ‘محمدعلی باغستانی’ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در برازجان بوشهر افزود: استفاده از واکس برای نگهداری بیشتر میوه هایی مثل سیب و مرکبات در انبار انجام می شود و وزارت بهداشت و درمان آن را تایید کرده است.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، محصولات کشاورزی به صورت طبیعی واکس تولید می کنند که قابل خوردن است.
باغستانی ادامه داد: در کشورهای دنیا برای افزایش طول دوره انبارداری و نگهداری محصول، از واکس استفاده می کنند.
وی اظهارکرد: واکس ها بیشتر برای میوه های صادراتی با توجه به افزایش طول دوره انبارداری مورد استفاده قرار می گیرد ولی برای تولید و مصرف داخلی استفاده ازآن ضرورتی ندارد.
وی یادآور شد: طبق نمونه برداری های که وزرات بهداشت و درمان از میادین میوه و تره بار تهران انجام داده، مشکل خاصی در میوه هایی که از واکس استفاده کرده اند، وجود ندارد.
باغستانی اظهارکرد: استفاده از واکس روی مرکباتی که پوست آنها جدا می شود، نیز هیچ نگرانی ندارد.
سازمان حفط نباتات وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، وظیفه حفظ کشور از ورود، استقرار و پراکنش آفات و بیماریهای گیاهی را بر عهده دارد.
مطالبی در خصوص زیانبار بودن واکس میوه در برخی شبکه های اجتماعی مطرح شده است.
Saturday, 16 November , 2024