یک پیشنهاد برای خرید؛

استقبال از شعر در نمایشگاه بیست و هفتم بی نظیر است و در میان نارضایتی بسیاری از غرفه داران از فروش ، ناشرانی که به صورت تخصصی به کار شعر می پردازند با ازدحام و استقبال زیاد مخاطبانی مواجه اند که به صورت ویژه برای خرید کتاب شعر به نمایشگاه آمده اند.

این گزارش، گزارش فروش آثار نیست؛ یک پیشنهاد برای خرید آثار شعری خوب است. کتاب هایی که شاید در فهرست خرید خیلی ها از یاد رفته باشد، اما به نظر ما خرید و خواندنش برای هر مخاطب حرفه ای و واقعی شعر لازم است.
اجازه بدهید از ناشران خراسانی شروع کنیم. انتشارات سپیده باوران، امسال کتاب های خوبی برای عرضه به نمایشگاه آورده است که ما سه کتاب از بین آثار این ناشر را به شما پیشنهاد می کنیم؛ اولین کتاب یک مجموعه آموزشی خوب در زمینه هنر شاعری است به نام «روزنه» که محمدکاظم کاظمی شاعر خوب افغانستانی آن را نوشته و خواندنش برای شاعران جوان و دوستداران شعر لازم است. کتاب دیگر «شاعری به این تنهایی» نام دارد که گزیده‌ای است از شعرهای شاعر خوب و صاحب سبک محمدباقر کلاهی اهری به انتخاب محمدسعید شاد، این کتاب شما را با حاصل چندین دهه شاعری یک شاعر خوب ، حرفه ای و خاص آشنا می کند. اگر به شعر طنز هم علاقه دارید، چاپ دوم مجموعه «هی شعر تر انگیزد» سعید بیابانکی را از همین ناشر بخواهید.
اما برای کسانی که می خواهند به ناشران تخصصی شعر سر بزنند، هم پیشنهادهای ویژه داریم. اگر به غرفه فصل پنجم در راهروی 23 نمایشگاه سر بزنید هم غزل و هم شعرهای نو خوبی پیدا می‌کنید. دوستداران غزل مذهبی می توانند تازه‌ترین مجموعه شعر سیدحمیدرضا برقعی به نام «رقعه» را از این ناشر بخواهند و دوستداران غزل عاشقانه هم به این کتاب ها فکر کنند: «قرار نشد » سروده مهدی فرجی، «شجره نامه یک جن» از علیرضا بدیع، «یک بعد از ظهر ناخوانده» رویا باقری و« آرزوی اتاق کوچک من» از اصغر معاذی پیشنهادهای ما به شماست. اگر به شعر سپید علاقه‌مند هستید، مجموعه کارهای لیلاکردبچه از جمله آخرین مجموعه اش «چرا که نبودی»، «دور آخر رولت روسی» از حامد ابراهیم پور و « شعر هم حرفی برای گفتن نداشت» از مریم ملکدار را از این انتشاراتی بخواهید.
دیگر انتشاراتی که در حوزه شعر فعالیت می کند، نشر نیماژ است . اگر به شعر سپید علاقه دارید «عشق پاره وقت» علی رضا راهب را از غرفه بوتیمار بخرید . برای غزل دوستان هم مجموعه های «سرمه ای» از حامد عسکری، «ایمان بیاورید به تمدید فصل سرد» از غلامرضا طریقی و «مراعات بی نظیر» سروده مهدی رحیمی را از یاد نبرید.
در انتشارات سوره مهر، مجموعه های فاضل نظری همچنان مورد توجه اند، اما برای کسانی که شعر طنز دوست دارند، «فیض بوک» ناصر فیض را پیشنهاد می‌کنیم که یکی از بهترین مجموعه های شعر طنز در نمایشگاه است.
انتشارات نگاه هم چند مجموعه شعر منتشر کرده است که در میان کارهای این انتشارات «به مته فکر می کنم» مریم فتحی که مجموعه قبلی اش برگزیده جایزه کتاب شعر قیصر امین پور شد ، پیشنهاد ماست.
در انتشارات مروارید هم دو تا مجموعه شعر هست که خواندنشان برای مخاطبان حرفه ای شعر لازم است؛ یکی آخرین کتاب عباس صفاری شاعر صاحب سبکی که خاطره «کبریت خیس» ش برای شعرخوانان هنوز زنده است. او امسال «مثل جوهر در آب» را منتشر کرده است که کتاب پرحجم و مفصلی است. در کنار این کتاب، «بیگانه می خندد» سارا محمدی اردهالی را هم فراموش نکنید که کتاب خوبی است.
از «مرخصی اجباری» هم باید یاد کرد که عنوان دومین مجموعه شعر سپید حافظ عظیمی است. امیدواریم گردش و خرید خوبی در نمایشگاه تجربه کنید و آذوقه یک سال روحتان را به خوبی فراهم کنید.
منبع:قدس آنلاین