یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس

فاطمه آلیا در گفت‌وگو با خبرنگار  فارس، گفت: مردم انتظار دارند که مسئولان جامعه اسلامی حتی اگر قبل از مسئولیت خود اشرافی زندگی می‌کردند و روحیه ساده‌زیستی نداشتند هنگام پذیرش مسئولیت سعی کنند ساده‌ زیست باشند و خودشان را نسبت به این موضوع متعهد کنند.

وی ادامه داد: اما برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن و ولادت حضرت زهرا (س) در کاخ سعدآباد باعث ناراحتی مردم شده است چرا که بحث کاخ و کاخ‌نشینی بعد از پیروزی انقلاب به یک ضد ارزش تبدیل شده است و مردم کاخ‌ها را تنها به عنوان یک موزه نگه داشتند.

آلیا خاطرنشان کرد: مسئولان باید از روحیه کاخ‌نشینی بری باشند در طی سالهای اخیر از برخی از میهمانان خارجی در کاخ‌ها پذیرایی می‌شد که این امر از نظر ملت بلامانع است.

وی افزود: در 10 دوره گذشته تمام دولت‌ها با هر سلیقه سیاسی مفصل‌ترین برنامه‌های خود را در سالن نهاد ریاست جمهوری برگزار می‌کردند و اگر امکان برگزاری در آنجا وجود نداشت در باشگاه ریاست جمهوری که در خیابان الهیه قرار دارد مراسم خود را برگزار می‌کردند و این اولین بار است که مراسمی به این گونه در کاخ سعدآباد برگزار می‌شود.

* مردم با پیروزی انقلاب اسلامی هر گونه اشرافی‌گری را باطل کردند

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: نکته اول این است که برگزار کننده این مراسم همسر رئیس جمهور است وی باید مسائلی را رعایت کند تا مردم بدانند دولت روحیه تجمل‌گرایی و اشراف‌گرایی ندارد و نباید با رفتار خود فرهنگ اشرافی‌گری را ترویج کن چرا که مردم با پیروزی انقلاب اسلامی فرهنگ اشرافی‌گری را باطل کردند.

آلیا افزود: نکته دوم این است که این مراسم به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود و مراسمی که با این عنوان آن را برگزار می‌کنند باید محتوایی متناسب با عنوان خود داشته باشد چرا که افرادی که در آنجا حضور داشتند از محتواهای خبر می‌دهند که هیچ تناسبی با این جشن نداشته است.

* عذرخواهی کوچکترین کاری است که دولت می‌تواند انجام دهد

وی خاطرنشان کرد: دولت به جای عذرخواهی توجیهی می‌آورد که در حقیقت اصل موضوع را تأیید می‌کند که در این مراسم رقص وجود داشته است و مطرح می‌کنند که رقص کودکان بوده است در حالی‌که دختران 14، 15 ساله در این مراسم رقص داشته اند.

آلیا افزود: نکته‌ای دیگر خبری است که از برخی از کارکنان تشریفات ریاست جمهوری مطرح می‌شود که ماشین‌ها و آژانس‌هایی که در مقابل کاخ بودند افرادی را جا به جا می‌کردند که به عنوان مانکن شوی لباس در آنجا حاضر بودند و به قدری ظاهر آنها ناخوشایند بوده است که از طرف تشریفات به آنها گفته می‌شود وارد کاخ شوند و اجازه ندهند که آنها با این وضعیت ناخوشایند در خیابان حاضر شوند.

وی تصریح کرد: هر چقدر که دولت سعی کند صورت مسئله را پاک کند رانندگان هم اکنون به عنوان یک رسانه در سطح شهر حضور دارند و شهر را از این موضوع پر کرده‌اند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: بی‌تدبیری دولت در اینجا بود که دقت نکردند درست در فضایی که از مردم می‌خواهند از یارانه انصراف دهند چنین مراسم‌هایی را برگزار می‌کنند و مردم باید سؤال کنند که این چه تدبیری است و چرا باعث بی‌اعتمادی مردم شدند؟

آلیا افزود: تمام این موارد نیاز به پاسخ‌گویی دارد و سخنگوی دولت به جای اینکه عذرخواهی کند با بیان اینکه منتقدان دولت پول گرفتند سعی می‌کند اصل موضوع را به حاشیه ببرد.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز رئیس جمهور در سخنانی منتقدین دولت را بی‌سواد خطاب کرده بود و امروز نیز منتقدان به گرفتن پول متهم می‌شوند باید دولت بداند که اگر این روند ادامه پیدا کند به زودی سرمایه عظیم اعتماد مردم را از دست می‌دهد.

وی افزود: تاکنون دولت دو نمره منفی در کارنامه خود دارد یک مورد در مورد هدفمندی یارانه‌ها و دیگری در مورد توزیع سبدکالا، بنابراین بهتر است به جای فرافکنی عذرخواهی کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سخنان سخنگوی دولت مبنی بر اینکه فیلم این مراسم موجود است گفت: فیلم از محتوای جلسه است اما ما اصل جلسه را اشرافی‌گری می‌دانیم و اگر محتوای فیلم نامناسب است و نمی‌شود آن را در اختیار همه قرار داد فیلم را در اختیار نمایندگان زن مجلس بگذارند تا بدون حضور هیچ نامحرمی آن را در کمیسیون فرهنگی ببینیم و بررسی کنیم.

آلیا با اشاره به اینکه امسال با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نام نهاده شده است گفت: کجای برگزاری این مراسم در جهت تحقق شعار امسال است؟! منصفانه‌ترین اقدام دولت این است که از مردم عذرخواهی کند و متعهد شود برگزاری چنین جشن‌هایی در کاخ‌هایی که متعلق به مردم است و آنها نیز به احترام رأی مردم بر روی کار آمده‌اند، تکرار نشود.