سوزاندن بقایای گیاهان در زمین‌های کشاورزی، مواد آلی خاک را از بین می‌برد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مبارکه نا،در پایان فصل برداشت، برخی از کشاورزان با آتش زدن گسترده مزارع گندم و برنج، زمین خود را مهیای کشت جدید پاییزه می‌کنند. آتش زدن بقایای مزارع کشاورزی همچون کاه و کلش، علاوه بر تخریب و آسیب به بافت و مواد مغذی ارزشمند خاک و تأثیر منفی بر حاصلخیزی مزارع، با تولید حرارت، دود، گردوغبار، گاز دی اکسید کربن، سبب آلودگی هوا، انتشار گاز‌های آلاینده، تهدیدات زیست محیطی و تشدید بیماری‌های قلبی و ریوی و… می شود.

عکاس:مریم احمدپورمبارکه